Menybar

lördag 27 november 2010

VAR GÅR GRÄNSEN FÖR SNOKANDE I ANDRAS PRIVATA GREJER?

Datum:  <><><><><><>
<>
Torsdagen den 25 november 2010, 23:54:14 <>
Namn:  Var går gränsen???

Hej Lilla Frun,
Vilken trevlig, rolig & underhållande blogg du har. Stort GRATTIS! :-) Jag har en fundering som du kanske kan svara på och klargöra. Var går gränsen för att ”rota” i andras personliga saker när det gäller både vänner, nära och kära i ens egna hem? Vilka skåp och lådor ska anses som privata och är det tillåtet att smygtitta i andras posthög om den ligger framme? Jag har aldrig (förutom i unga år då jag smygläste syrrans dagbok) rotat i någons privata saker. En del tycker att det är helt ok att man ”tittar” i t.ex. sin partners plånbok, mobil eller jobbväska utan att vederbörande vet om detta. För mig är inte detta OK även om jag inget har att dölja. Att inte ”rota” betyder för mig respekt och tillit till varandra.

Snokande gillar INTE
Lilla Frun

Att nära anhöriga går i ens köksskåp är helt ok för mig men när man börjar närma sig sovrum (lådor/garderober) eller badrumsskåp mm då försvinner i mina ögon rätten till ett öppet hem. När jag uppdagar sådana övertramp såras jag djupt :-( och får svårt att lita på personen framöver.
Jag vore verkligen glad om du Lilla Frun vill ge dina synpunkter på vad som är acceptabelt och var gränsen går för partners, släkt och vänner att ”rota” eller som de säger när jag anser att de har gjort ett övertramp; jag skulle bara se om du hade…..
//En som vill ha ett öppet hem





Datum:  
Fredagen den 26 november 2010, 22:29:34
Namn:  Sheila

Hejsan! Kul och annorlunda blogg du har! Läste just en fråga om var gränsen går när det gäller att snoka bland andras grejer. Självklart smyger man inte kring och kollar i andras garderober, skåp och lådor! Jag blir skitsur om nån kollar min mobil, post eller plånbok fast jag INTE har något att dölja. Det är verkligen att gå över gränsen!! Visst är det OK att öppna ett köksskåp för att hämta ett glas eller så, men där går gränsen tycker jag. Jag har en kompis som gärna dyker ner i min rygga för att kolla om jag har något spännande och hon gör

fredag 26 november 2010

OLLE FÅR REVANCH OCH LINNEA RÖSTAS UT UR IDOL 2010

Idol - fredagsfinal
Fredagsfinalen började inte så bra för Idol, då Peter Jihde, under genrepet, kraschade in i en stolpe och skadade sig i ansiktet.


Peter Jihde - den stora stjärnan i IDOL
Lilla Frun tycker att Peter Jihde är den största stjärnan av ALLA i Idol. Han är så otroligt proffsig, avslappnadoch gör aldrig några fel. Skulle han säga eller göra något tokigt, räddar han ALLTID situtionen med ett skämt. Oftast vet man inte ens om det var inövat och planerat, eller inte!

Men smällen Peter fick under genrepet fick tydligen programledaren att både sluddra och svamla.
Efter läkarvård och vila på hotellet, mår han nu i alla fall bättre! (detta skrevs innan kvällens program. Följande skrevs efter)

Det var med stor spänning man i kväll satte sig framför TV:n för att titta på IDOL.
Dels för att få bekräftat Peter Jidhe mådde bra vilket han absolut verkade göra. På IDOLEN Jihde syntes inte ett spår av smällen.

Spännande var det också att se hur Minnah skulle klara kvällen efter alla skriverier om att hon tappat rösten. Minnah gjorde en fatastisk kväll. Som vanligt, enligt Lilla Frun. Rösten höll. skapligt, även om den inte var riktigt lika bra som vanligt.

Och sist, men inte minst var man självklart väldigt nyfiken på hur Jay skulle klara kvällen, efter den vecka av

ANDRÉ POPS BLIR ÅRETS JULVÄRD I SVT PÅ JULAFTON

Andrée Pops blir årets julvärd i SVT
André Pops har valts till årets julvärd på SVT.
Han är säkert en mycket trevlig och mysig kille, men för oss som inte är särskilt sportintresserade eller tittar på Vinterstudion är han tämligen anonym.
Nu hävdar säkert vän av ordningen att många inte är inredningsintresserade, och då inte vet vem Ernst Kirchsteiger är. Eller Anne Lundberg, alla ser ju inte Antikrundan. Må så vara, ingen kan ju vara känd av alla….

I vår familj hinner vi inte sitta speciellt mycket framför TV:n på julafton. Vi är tacksamma om vi hinner med Kalle Anka, och Kalle Anka på julafton är ju heligt! Åtminstone för min generation, och kanske generationen före oss.
Men, för våra barn, är det inte alls lika viktigt.

NEMO, KUNGARNA AV TYLÖSAND, ÅTALAS FÖR SEX MED MINDERÅRIG!

Nemo Hedén, Kungarna av Tylösand,
åtals för sexbrott!
Dokusåpa stjärnan från Kungarna av Tylösand, Nemo Hedén, 23, har haft sex med en 14-årig flicka och riskerar nu upp till 4 års fängelse.

Det var på en fest hemma hos en kompis som Nemo träffade tjejen. Han kände henne sedan innan, eftersom deras familjer är bekanta.
Efter lite flörtande hamnade de i säng.

Nemo Hedén, 23
Nemo påstår att han inte hade en aning om att tjejen var minderårIg, men det låter, i mina öron lite konstigt, med tanke på att han kände henne sedan innan. Kanske tänkte han inte på hennes ålder, det kan så vara, men det behöver ju inte betyda att han faktiskt inte visste det. 

Tjejen hade tydligen skrivit om händelsen på sin Facebook (anar man att tjejen ville skryta med umgänget?) och flickans pappa läste vad hon skrivit.
Flickans pappa anmälde händelsen till polisen och nu har åtal väckts mot Nemo, för sexuellt utnyttjande av barn.

Händelsen ägde rum FÖRE inspelningen av Kungarna av Tylösand, och utredningen pågick under tiden serien spelades in.
Kanal 5 säger att hade de vetat om att Nemo var under utredning för brott, hade han aldrig fått medverka.

På något sätt tycker jag synd om Nemo. Tjejer, i den åldern, kan tyvärr vara väldigt utmanande och se betydligt äldre ut än vad de egentligen är.
Och det är ju inte ovanligt på något sätt att unga tjejer, runt 14 år, har sex. Tydligen var det tjejen som tog initiativet till sex, och det var bara några månader kvar tills hon skulle fylla 15.

Det är ju inte så att Nemo tvingat sig på henne.
Sen ÄR det ju olagligt. Självklart! Men förtjänar Nemo ett fängelsestraff?
Nej, jag tycker inte det. Skulle tjejen lida av umgänget, eller ha fått fysiska eller psykiska men av händelsen, ska han så klart ha ett straff, men uppenbarligen var inte så fallet, utan flickan, som sagt, skryter med händelsen på Facebook!
Var Nemo den första hon haft sex med är ju också en fråga som man kan ställa sig.
Och vad gjorde tjejen på en fest med så pass mycket äldre killar kan man ju också undra.

Nu tror många säkert att jag skyller händelsen på flickan och det gör jag INTE. Men de var två om det, och det, och det verkar inte ha förekommigt någon form av tvång eller övertalning.
Hon skulle fyllla 15 om bara ett par månader. Hon visste nog vad hon gjorde, enligt mig! Men...jag kan ju som vanligt ha fel!

Nemo verkar vara en kille som fullständigt tänker med det lilla han har mellan benen. (Till hans försvar kanske) Både han och kompisen Jockiboi skriver bara om hur många tjejer de haft, och allt går ut på sex, sex och åter sex....

Jag förstår så innerligt pappan till flickan.
Jag beundrar pappan att han "bara" polisanmälde. Hade jag varit han hade jag velat göra betydligt mer. Så det är inte det att jag tycker att Nemo har gjort rätt, eller att pappan skulle ha gjort fel ALDRIG!!! Jag tycker bara inte att flickan blivit sexuellt utnyttjad.

Nemo har på sin blogg, skrivit ett långt inlägg om händelsen. Klicka på hans namn i början av mitt inlägg för att komma till Nemos blogg! Detta är ett litet utdrag av vad Nemo skriver:

"Vad jag söker med detta inlägg är varken empati eller medlidande. Jag vill bara att alla ska veta sanningen. Jag är hemskt ledsen för allt detta. Jag vet att det är ett brott men jag handlade faktiskt i god tro. Jag ber om ursäkt till hela min familj, mina vänner och alla ni som står mig nära."

Läs på Aftonbladet om Nemo och att han haft sex med minderårig
Nemo växte upp i kollektic med Gudrun Schyman
Premiäravsnittet av Kungarna av Tylösand slutade med vild sexfest
intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

BRAZILIAN BLOWOUT...HÄNGER PÅ HÅRET!

Det hänger på håret….
Brazilian Blowout är en behandling av håret som gör att frisyren ser nyfönat ut i flera månader!!
Visst låter det fantastiskt?! Helt otroligt!
Men, som med det mesta, finns ju alltid ett MEN….

Låt mig ta det hela från början:
Metoden som kallas Brazilian Blowout innebär att håret prepareras med ett proteinlager som jämnar ut hårstråets fjällskikt. Därefter fönas och plattas håret med hög värme, ca 250 grader. Nu är håret slätt och blankt och man kan glömma frisyrproblem  ända upp till otroliga tolv veckor!!!

Visst kostar det en slant, så där 3000:- för en behandling. Sedan måste man så klart ha lite specialschampo och balsam för några hundringar.
Men det kan det väl vara värt för att kunna stiga upp nyfrissad varenda morgon flera veckor framöver!

Lilla Frun blev helt salig när hon först hörde om denna fantastiska upptäckt. Att föna och fixa håret är bland det värsta jag vet, det tar ju sådan tid, så kunde jag slippa eländet i upp till 12 veckor, skulle det ju vara fantastiskt, tyckte jag.....först....men läs vidare så får ni se varför jag ändrade mig...Behandlingen är mycket populär i USA, och nu har även flera salonger i Sverige tagit till sig metoden.Massor av såväl Hollywood stjärnor som svenska kändisar använder Brazilian Blowout.

DÄRFÖR ÅNGRAR JOHAN, I BONDE SÖKER FRU, KYSSARNA MED AMANDA

Bonden Johan i Bonde Söker Fru
tar tjejerna på pulsen
Bonden Johan i Bonde Söker Fru, delade förra veckan ut sina första kyssar, och de gick till Amanda.
Men i gårdagens avsnitt säger han att han ångrar sig , och att det kanske kom lite för tidigt.  Han säger också att han kanske borde ha väntat.
Johan Ivarsson Bonde söker Fru
Johan tycker att de andra två tjejerna också har jätte många fina sidor, och att han verkligen inte vill fästa sig vid någon ännu.

Han ångrar absolut inte kyssen, det var mysigt och härligt, säger han, men ändå kan man inte låta bli att spekulera lite....

Jag undrar om det betyder, vad Lilla Frun tror att det betyder?
Uppstog det ingen ljuv musik, fyrverkeri, eller svävande känslor?
Amanda sa ju själv att det var mysigt, men kändes ändå som de gjort det hundra gånger förr. Och så kanske inte en första kyss ska kännas.

Som den grisbonde, Johan är, är han väl smart nog att inte köpa grisen i säcken, och det är klart att tjejerna måste testas mer än på ett plan. Kanske kunde han nu konstatera att det inte fanns någon "gnista" mellan honom och Amanda? Eller...finns det något där?
DET får väl tiden och nästa program utvisa.




Tidigare inlägg om Ann-Katrin i Bonde söker Fru

Inlägg om Bonde söker Fru

intressant   Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Läs hela artikeln om Johan och Amandas kyss här

torsdag 25 november 2010

JAY ÄR ÅNGERFULL? HOPPAS PÅ FÖRLÅTELSE AV KRITIKERNA!

För drygt en vecka sedan, testades Jay i IDOL positivt för knark, och meningarna har varit delade om Jay ska får vara kvar i IDOL eller inte!

I en  intervju med Aftonbaldet säger Jay att han är ångerfull, och stundtals bara vill springa ifrån allting. Och kanske är det vad han skulle ha gjort.
Enligt mig känns det som att Jay själv, skulle ha fattat beslutet av "avgå" och lämna plats för någon "mer värdig". Det beslutet skulle han ha fattat omgående, och inte tvingat TV4 att behöva bära hundhuvet.

Enligt Lilla Frun blir Jays ord om ånger, ilska, rädsla osv ganska bla ha. Ska vi tycka synd om honom nu, eller vad då?
På ett sätt är det ju synd om honom. OM han har ett missbruk i ryggsäcken, är det en "sjukdom" och Jay behöver, enligt mig, vård. (Synd om honom) Men om det bara var en "kul grej", en kväll med polarna, tyder ju det på ett otroligt dåligt omdöme, och nonchalans både gentemot sig själv, TV4, sina medtävlande och även mot oss som röstat på honom. (Synd om honom att inte fatta bättre)

Jag har uppfattningen, att många missbrukare (säger INTE att Jay är det), alkoholister, mentalt ostabila

GERT FYLKING STOPPAS - VILL LÅTA PORRSTJÄRNOR HA SEX I RADIO



Gert Fylking har lyckats...igen!

Gert Fylking, 65, har ett radioprogram som heter "Gerts värld – din röst i natten" i Rix FM.
I går ska han tydligen ha varit på gång att låta två porrstjärnor ha sex i direktsänd radio.
Hur tänkte han här, undrar jag.
Är Gert en desperat "gubbe" som in i det sista, inför pension, måste se till att skapa rubriker och sensation. med alla medel och till varje pris?
Eller är Gert en gubbsjuk "gubbe" som ser sin chans att få sitta på första parkett och se porrstjärnor ha sex...live? (Hur känner han de från första början??)

Från början ska tydligen porrstjärnan, Cheeta, hört av sig till Gert på radio och sagt att hon tycker det är för mycket snack och för lite verkstad, i programmet och om hon kunde få komma och knulla i direktsändning. (hennes ord, inte mina)

Jag uppfattar det som att Gert alltså hade bjudit in de två porrstjärnorna, men att Gerts chef, Christer Modig, avbokad de, utan Gerts vetskap. Gert började, när sändningen närmade sig, undra vart de tog vägen, och ringer upp Cheeta. Han får då beskedet att chefen avbokat.

Gert, som verkar vara en hanlingarnas man, ringer självklart upp sin chef, i direktsändning (har ni hört så sjukt) och har ett praktgräl med chefen inför lyssnarna.

Lyssna här:

Det första som är så himla idiotiskt, tycker jag är att Gert ringer upp sin chef, i direktsändning.
Det andra är att han tydligen, och uppenbart fått NEJ av sin chef tidigare under dagen.

Precis som Christer Modig säger, har ju Rix FM annonsörer, lyssnare och dessutom andra programledare att ta hänsyn till. Det verkar ju ändå som om de allra flesta på Rix FM varit emot Gerts galna förslag, och ÄNDÅ går han vidare med sin idé. Hur tänkte han här. Är det så att Gert Fylking VET att han kommer undan med precis vad som helst?

Jag tycker faktiskt att det låter som om Christer Modig är lite rädd för Gert. Är han rädd för att Gert ska ta sitt pick och pack och sluta? Betyder han så mycket för kanalen?
Det mest lustiga, eller olustiga när man lyssnar är att Christer Modig inte AVSLUTAR samtalet, tycker jag.
Han visste ju att de låg i sändning och ÄNDÅ bara fortsätter han, och gör bara det hela ÄNNU värre.

Gert säger i dag till Aftonbladet att nu, har det gått prestige i ärendet, och att han inte kommer ge sig förrän porrstjärnorna verkligen har haft sex i radio.

Anledningen som Gert ger till "sina tilltag" är lite banala, tycker Lilla Frun.
Han säger att han ville intervjua porrstjärnorna för att få veta hur de kan klara att ha sex inför kameror osv, på beställning. Och så lång är det väl OK. Men de behöver ju inte "bevisa" eller ha någon "uppvisning" i hur de gör. Intervjun hade ju räckt.
Så vilket är det? "Gubbsjuk gubbe", eller "Sensationslysten gubbe"

Lilla Frun är väl ingen jätte beundrare av Gert Fylking, SM  i lavemang i TV och annan sensations journalistik.
Jag är fullt medveten om att många av er läsare nu känner ett behov av att försvara Gert,men tro mig, det behöver ni inte göra. Jag är en fullvuxen kvinna, med rätt till mina åsikter, eller hur?
Visst tycker väl Lilla Frun också att det hade varit kul OM Gert lyckats med sin programidé, något att snacka om, något att blogga om...men kanske var det ändå bättre att det blev som det blev...för Gert. Han fick ju sannerligen PR så det sjöng om det, med facit i hand.
 
Här intervjuas Gert av Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,  
intressant

ANN-KATRIN I BONDE SÖKER FRU SKICKADE HEM JONAS OCH NU PIRRAR DET TILL MED DE ANDRA...ELLER? SE KLIPPET HÄR!

Bonde söker Fru 2010
Jag följer Bonde söker Fru, egentligen mest för att maken gillar programmet. Tro det , eller ej! Normalt sett gillar han inga såpor (sopor) men just Bonde söker Fru tycker han är skitkul! (Ganska ovanligt för en man, men han är en ovanlig man, för han är min man!!)

I kvällens episod var spänningen olidlig....not!
Men en sak undrar jag: VAD I HELSIKE GÖR ANN-KATRIN MED I PROGRAMMET?
Hon vill ju uppenbarligen inte ha någon man, så varför ställde hon upp?
Är Ann-Katrin i Bonde söker Fru
rädd för kärleken?
Jag tycker att Jonas Fransson ska vara oerhört tacksam för att han fick åka hem.
Skulle det, mot alla naturlagar i hela vida världen blivit de två, hade Jonas sakta men säkert brytits ner och förvandlats från en glad, sprallig, omtänksam, kramig, rolig, go kille, till en....isbit!
Jag tror inte att han skulle få ens ett uns av den kärlek och beröring han söker. Eller vad tror ni?

Ann-Katrin sa ju i sin "profil" när hon presenterades, innan programseriens start, att hon sökte en kille med humor, som har lätt för att prata och som får henne att skratta.
Man ska vara försiktig med vad man önskar, för man kanske får det....
Och när hon fick det, ville hon inte ha det...
De här killarna verkar verkar ju också vara ganska svältfödda på kärlek, och har satsat både energi, kanske

onsdag 24 november 2010

LITE AVUNDSJUK PÅ FLICKVÄNNEN SOM FÅR ETT UTBROTT OCH SMYGFILMAS

Som jag skrattade när jag såg klippet som gjort sensation på youtube!
Med över en halv miljon tittare och mer än 3.000 kommentarer, har den arga flickvännen Fransesca sannerligen satt sin prick på kartan.
Det är pojkvännen Johan som filmat sin flickvän när hon, minst sagt, får ett raseriutbrott!
Fransesca blir skogstokig när hon är sen till ett flyg till London, och inte, enligt henne själv, har några kläder att ta med sig på resan.

Titta på klippet här:



Jag måste säga att på något sjukt sätt är lite avundsjuk på den här Fransesca. (och då menar jag inte bara för den gulliga pojkvännen)
Jag önskar att jag, någon enda gång i livet, vågade bli så arg och bete mig på det sättet. Det är ju inte det att jag aldrig blir arg, men jag blir liksom så sansat arg.
Inom mig är jag precis lika arg som tjejen på klippet, men det kommer liksom inte ut. Jag vill ibland, men jag kan inte.

Anledningen till tjejens raseriutbrott kan jag mycket väl förstå. Hur frustrerad har man inte själv blivit många, många, många gånger när man inte haft något att ta på sig? Speciellt om man är stressad. Och det blir bara värre när någon, då troligen maken, försöker hjälpa till genom att komma med värdelösa förslag.
 ( Men ändå väldigt snällt att de försöker)

Något som är lite tabubelagt att prata om för de flesta mammor, är att jag ibland kan bli arg på mina barn. (Jag skulle tro att det finns fler föräldrar som känner igen sig här)
Jag tappar liksom bara tålamodet. Ofta är det när jag är stressad, trött och irriterad redan innan, och barnen sätter mina utanpånerver på prov.
Då kan det ibland brista, och mitt annars så lugna och sansade tålamod är som bortblåst.

Helt plötsligt befinner jag mig på en 4-årings nivå, och min annars så lugna och förståndiga tonläge befinner sig hastigt och lustigt flera decibell högre. Barnen brukar i det här läget bar titta på mig. INTE med skräck i blicken, utan snarare medlidande. "Stackars mamma. Nu fick hon en knäpp igen"

Jag bli så otroligt opedagogisk och direkt pinsam, vid de här tillfällena (när jag lugnat mig kan jag smygöppna ytterdörren för att se så inte grannarna står utanför och tjuvlyssnar)
Jag säger konstiga och dumma saker, som jag ångrar något grymt efteråt.
Det händer att jag smäller handflatan i bordet (vilket gör jäv.... ont, men inte skrämmer barnen något nämvärt) och vid ett tillfälle hände det att jag kastat en sak. (Det var min nyköpta MYCKET fina och dyra anteckningsbok som var full med anteckningar. Att den gick i två delar var nog någon högre makt som såg till)
Det är inte ofta jag tappar tålamodet med mina barn, men det är lika pinsamt varje gång. Jag borde ju vid det här laget veta att det inte för någon nytta med sig, what so ever! Det enda positiva med det är att jag i veckor efter är världens snällaste mamma!

Mitt "utbrott" brukar gå över lika snabbt som det kom, men är ändå lika utmattande. Jag är helt slut efteråt!
Det konstigaste är att jag, som aldrig annars kan få några utbrott, hur gärna jag än vill, kan bli så arg på mina barn som jag älskar mest på denna jord! (nu låter det som jag blir vansinnig och tappar konceptet fullständigt och så är det ju såklart inte. Men jag skriker, (i alla fall enligt mina mått mätt) jag blir opedagogisk i mina krav till barnen, och framför allt upprepar jag mig. (Häromdagen, när det faktiskt var en sån här dag, sa min 8 åriga son när jag för sjuttioelfte gången upprepat till honom " Det var väldigt dumt av díg, det du gjorde mot din lillasyster..." Då svarade han bara, helt lugn "Men mamma, jag hörde dig första gången, och jag har ju lovat. Mår du inte bra, eller?" Då kommer man liksom av sig!
Andra människor, som jag inte har någon relation till, kan irritera mig något fruktansvärt. Ändå står jag där och ler och behåller mina elaka kommentarer inom mig.
Och det är väl just det som är själva grejen.
Man vågar bara bråka med de som vi älskar, och VET till 100% att de älskar oss tillbaka lika mycket. Man är trygg i relationen och VET att ett litet "utbrott" inte kan få den andra att sluta älska en.
Det sägs vara bra för ett förhållande
att våga visa ilska!
 intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

UNG OCH BORTSKÄMD ELLER UNG OCH BLOGGSKÄMT?

I går skrev Lilla Frun ett inlägg om Jerry i "Ung och Bortskämd", eller "Ung och Bloggskämt" som jag kallar programmet.

Är Jerry "Ung och Bloggskämt?
 För serien har ju fått oss bloggare, och många andra, att verkligen gå i taket när det finns så mycket "roligt" att skämta om i serien. Här skriver jag t.ex. om att Dezirée är gravid, och här om att Jerry tappar andan när han drar timmerstockar.

Men, nu visar det sig att Jerry kanske inte var så blyg och intetsägande som vi trodde. Kanske bor det en mer framåt kille bakom den där beiga tröjan, röda håret och  de små fräknarna än vad det först såg ut som.


Jag kallade Jerry för Trötter!
Fy skäms på mig!
 I en artikel i Aftonbladet i dag, säger Jerry att han inte alls är blyg. Bara avslappnad och lugn. Lilla Frun tänker att skulle han bli lugnare skulle han väl somna stående. (I mitt förra inlägg kallade jag Jerry för Trötter. Ska jag skämmas nu?)

Bevisar Jerry att han är oblyg och framåt genom att berätta om de olika statistroller han haft, i flera kända TV-program? Ja, kanske. Eller inte?

Jerry Lahjalahts högsta dröm är att bli skådespelare inom film och tv.
Sedan hans tid i ”Ung och bortskämd” har han fått ett 20-tal statistroller.
Under inspelningen av programmet säger Jerry att han var ovan med kamerorna och miljön, men efter att han tränat sig under inspelningen av serien fick han mer vana och är nu mer avslappnad. ( Och det kan säkert stämma. Övning ger färdighet)

Jerry är tydligen flitig med att söka statistroller och hans flit har gett resultat.
I senaste avsnittet av SVT:s humorserie ”Grotesco” (som sändes i måndags) syntes Jerry i en statistroll i inslaget ”Tänkvärt” – en parodi på ”Debatt”.
Jerry berättar i artikeln i Aftonbladet att han medverkat i flera reklamfilmer för teleoperatörer, en finsk

tisdag 23 november 2010

UNG TJEJ HITTADE BILDER PÅ SIG SJÄLV - OCH LILLA FRUNS BLOGG LÄNKAD FRÅN SEXSAJT!

Läste en artikel på nätet i dag, om en tjej som hittat privata bilder på sig själv på en sexsajt..
Profilbilderna på denna sajt var ansiktssbilder, troligen från hennes MSN. När sedan folk klickade sig in på hennes profil var det bl.a. nakenbilder där.
Det var lite oklart om nakenbilderna var på tjejen, eller om det var fotomontage med hennes ansikte, men det spelar ju ingen som helst roll. Det är ju lika fruktansvärt obehagligt i vilket fall.

Anledningen att Lilla Frun hajade till när jag läste artikeln var att, härom kvällen, när jag och maken satt och tittade på statistiken över min blogg, så tittade vi trafikkällor.
Där kan man bl.a. se vilka som länkat från sin blogg eller hemsida, till min. Det fanns en länk som såg lite konstig ut, så vi klickade på den för att se vad det var. (det var bara bokstäver och några siffror)

Länken gick till en startsida på en sajt som hette "Adult Friend Finder" eller något liknande.
Inne på den här sajten framkom det att det var pornografiskt innehåll, och att man kunde hitta partners i alla konstellationer.

DET STOCK...ADE SIG FÖR JERRY I UNG OCH BORTSKÄMD SOM FICK ÅKA HEM.

TITTAR VI PÅ "UNG OCH BORTSKÄMD" FÖR ATT SJÄLVA KÄNNA OSS SOM BÄTTRE FÖRÄLDRAR???

I går var det åter dags för ett avsnitt av SVT:s "Ung och bortskämd"
Jag tyckte faktiskt att det var lite mer ordning på "ungarna" i går, och de flesta av de har gjort stora framsteg.
Åtminstone om man får tro det man ser.
SVT kan ju mycket väl ha vinklat allt så att det ska se ut som om deltagarna faktiskt lär sig någonting.
Från början kanske de framställer deltagarna som än mer "handikappade" än vad de faktiskt är, för att sedan succesivt under programseriens gång få det att se ut som om deltagarna avancerar.
Allt för att SVT ska kunna skylla de ungas oförmåga på föräldrarna (vilket faktiskt Lilla Frun också gör) och sedan ta åt sig all credit när deltagarna går ut ur huset, som färdiga små vaktmästare, kockar och städtanter.

Nä, jag vet inte. Kanske och troligen ÄR det verkligen såååå hemskt illa ställt med ungdomarna som de visar. Något som bekräftar det är föräldrarnas reaktioner när de sitter samlade för att "bedömma"
sina barn. Ingen har, en endaste gång, sagt att det där, eller det här borde mitt barn ha klarat. Snarare poängteras det gång på gång att föräldrarna förvånas! och blir positivt överraskade över sina barns mycket mycket små prestationer. SORGLIGT! Precis som jag skrev i ett tidigare inlägg har föräldrarna, genom att inte låta sin barn hjälpa till hemma, fullständigt idiotförklara de! Hemskt!

Jerry var den tredje som fick
lämna  "Ung och Bortskämd"
I går var det Jerry Lahjalahti, 22, som fick åka hem.
Efter en MYCKET klen insats under en grupptävlan, låg han risigt till, för att sedan, falla bort helt när han inte höll sig framme när deltagarna skulle samla in grejer till en loppmarknad. Det var efter att deltgarna blev väckta av militärer, på militäriskt vis, som det tydligt märktes att Jerry var betydligt mer otränad än de övriga. Jag skulle vilja påstå att han såg ohälsosamt klen ut.

I en intervju i Aftonbladet berättar Jerry att han fick, på gränsen, till andnöd, när han och de andra skulle göra sit-ups med en stock i famnen. Det var en lag-uppgift och alla skulle hjälpa till. Jerry var den som gav upp först!
Trots att de andra lagmedlemmarna både peppade och, till slut, trackade Jerry, för att han gav upp så lätt, verkade Jerry inte kunna hitta ens en sista uns kraft att slutföra uppgifterna. Han var helt slut! En atombomb

UPPMUNTRAR SONY ERICSSON RYKTENA OM EN PLAYSTATION TELFEON?

Sony Ericssons nya Playstation telefon
sant, eller falskt?
Lilla Frun är inte "hajtäck" (high-tech) värt att skryta med, men tycker ändå att nya eloktronikprylar är riktigt skoj. Hade jag haft pengar hade jag gladeligen hållt mig med det senaste inom både dator, mobiltelofoni och spel.
Nu spelar jag inte själv, mer än Wii Fit, men tycker ändå att det skulle vara skitkul om barnen, nåååågon gång, fick skryta med att ha det senaste. Men icke. Vi har visserligen ett Wii, och ett X-box. (inte ens ett 360, vilket barnen har låtit mig förstå är rena stenåldern!)
Tjänar Sony Ericsson på
att varken bekräfta eller
dementera?

Nu läste jag på Aftonbladet att Sony Ericsson ev. ska lansera en PlayStation telefon.  En PSP2!
Tydligen har det ryktats om denna telefon nu ett tag, och ännu är bara ryktena "nästan" bekräftade.
Telefonen kommer konkurrera med Iphone och Nintendo 3DS. (vilket Lilla Frun funderar på att köpa till kidsen i julklapp. Ssscchhh! Säg inget! )
Ryktens säger också att Sony Ericssons kommande spelmobil kan ingå i Xperia-serien och baseras på Googles mobila operativsystem Android.

Det finns så många olika typer av telefoner med spelmöjligheter,och handhållna spelkonsoller med mobilfunktioner att man blir alldeles snurrig. Och vilket ska man ha? Det beror såklart vad det primära

måndag 22 november 2010

ARTISTERNA I MELODIFESTIVALEN 2011 KLARA!

Melodifestivalen 2011
Nu har SVT 23 av de totalt 32 bidragen klara för Melodofestivalen 2011.
En "ny", men ändå välkänd artist är Daniel Karlsson, som medverkade i Idol 2007. Personligen var inte Lilla Frun någon fan av Daniel under Idolsäsongen, men han kan ju vara bättre nu. (En del skriverier har det väl varit om inte Lilla Frun minns helt fel Var han inte hemlös ett tag?)

Men det finns andra kända namn med på listan. Danny Saucedo t.ex. Han startade också sin karriär i Idol,, och har på senare år varit en av medlemmarna i E.M.D.
Att Danny ska vara med gör mig lite orolig. I ett tidigare inlägg skrev Lilla Frun om E.M.D´s gästframträdande i just Idol.. Problemet denna kväll var att Danny lät riktigt sur och falsk. Förhoppningsvis hade han bara "a bad night" och kommer vara betydligt bättre i Luleå den 5 februari. Han brukar ju sjunga fantastiskt, så det var säkert bara en kråka i halsen. (Bättre om han hade haft den i näsan)

Det kommer fler "gamla" idoldeltagare till 2011-års Melodifestival. Vem har väl glömt Sebastias Karlsson? Flickfavoriten som tog hela Sverige med storm under Idol 2007?
   
Charlotte Perrelli
Jenny Silver medverkade även i förra årets Melodifestival. I deltävlingen i Örnsköldsvik gjorde Jenny fiasko med melodin A Place to Stay.
I år blev Charlotte Perrelli erbjuden Jenny Silvers låt, men SVT nobbade Perrelli och valde Silver istället....om man får tro kvällstidningarna. Enligt Charlotte Perrelli var det hon själv som tackade nej till medverkande i Melodifestivalen.


I andra delfinalen tävlar allas vår Babsan. Denna......öh...kvinna? Man?....öh,...med sitt rosa hår, lösögonfransar och höklackade pumps stl. 45, går hon....han...in för att vinna, eller deltar han...ehh...hon....bara för att det är kul? (Precis som After Dark gjorde 2004 och 2007?)

SKA JAY SMITH ...STANNA ELLER GÅ? DELAR DET SVERIGE I TVÅ LÄGER?

Jay´s stanna eller gå, delar
Svenska folket i två läger
Beroendeexperten: Hasch är en mycket farlig drog!

TV4 har satt Jay Smith i "hemligt" åtgärdsprogram för sina drogproblem.
Hasch är en mycket farlig drog
menar drogexperten
Programmet kommer kosta honom all ledig tid och det är priset man får ta, säger Jay själv. Jo, tacka för det. TV4 vill väl se till att Jay är upptagen på sin fritid, och försöker därmed gardera sig från fler "skandaler", tror Lilla Frun. Håll honom upptagen så han inte hittar på mer bus!
(Bli inte upprörda nu! Jag vet också att TV4 bryr sig om Jay och även håller honom sysselsatt för att hjälpa idolen.)

– Vi försäkrar oss om att det här inte på något sätt kommer att ske igen under den resterande ”Idol”-perioden, säger programmets exekutive producent Magnus Karlsson Lamm. Men sen då? undrar Lilla Frun. Vem ska stötta, och hålla dygnet runt koll på Jay då?
Säkert klarar han sig de veckor som är kvar av Idolsäsongen, men det är väl sen som de stora problemen och utmaningarna kommer för Jay?

Om det var rätt att Jay fick stanna i Idol verkar ha delat Sverige i två delar. Hälften tycker att han har all rätt att vara kvar, och den andra halvan att han skulle åkt ut med huvudet före.
Känslorna blir upprörda från båda sidor. Och är inte det lite typsikt oss svenskar.
Vi älskar när vi ges chansen att tycka "för eller emot" i något ämne, och har man tur står folk faktiskt fast vid sina åsikter.

söndag 21 november 2010

MAGNUS UGGLA SKÄNKER BORT TOABORSTAR "VA EN BÄSTIS ANVÄND BORSTIS"


Magnus Uggla skänker bort toaborstar
Toaletter....en skitsak....och nu blir det skitsnack.....

Härom veckan lyssnade jag på Magnus Ugglas  fredagsprogram på P4
( För övrigt ett mycket trevligt och underhållande program, vilket Lilla Frun motvilligt erkänner, då jag egentligen inte är något Ugglafan)
Den gode Magnus förfasade sig över alla snuskiga allmänna toaletter, som finns överallt i samhället: på krogar, pubar, arbetsplatser, teatrar o s v.
Han namngav ett stort biopalats, som han nyligen besökt, där toaletten var riktigt grisig.

Uggla menar att det inte är biografens fel utan de som BESÖKER  toaletterna.
Det borde vara besökarens plikt att göra rent efter sig och borsta bort alla fartränder.
Men kanske är det de ”unga och bortskämda” som inte har mamsen eller pappsen med sig,  som tror att någon annan ska komma och borsta rent efter dem?!

I protest mot alla skitiga toaletter, startade Magnus Uggla ”Va´ en bästis använd borstis” , och delar ut toaborstar till höger och vänster.
Antingen kan man ge bort en toaborste till ett företag, eller inneställe, som man tycker har skitiga toaletter. Eller så kanske man behöver en själv.
Allt man behöver göra är att maila till Magnus Uggla här  så skickar han en skitsnygg borste till dig!
Skitbra jobbat Uggla!!

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/