Menybar

lördag 13 november 2010

ANDREAS WEISE TILL IDOLJURYN: GIMME SOME LOVIN´

IDOLs första stopp på Arena turnén var Luleå
Veckans fredagsfinal i IDOL, i går kväll, bjöd på en del överraskningar.
Andreas Weise knuffade Peter Jihde av scenen, vilket var bestämt innan, men Jihde föll olyckligt rakt på en man i publiken.Sjukvårdspersonal fick tillkallas i pausen, och då konstaterades att mannen inte fått några skador. (Inget direkt att skriva om alltså, mer än att Andreas och Jihde är himla roliga)

Andreas och Olle körde tillsammans, i ett extra nummer, Blues Brothers "Gimme some lovin´" och sågades totalt av juryn. Buskis och firmafest, sa de. Expressen kallar det  "juryns hatkampanj av Andreas Weise."  Laila Bagge sa: "-Det enda som är sämre, är Alex Schulman som programledare" (Att Schulman är sämst, kan jag hålla med henne om, men att ens nämna dessa två i samma mening är rena skämtet) Jag gillar Laila annars, men hennes kritik mot Andreas gjorde mig sur!
På TV4/Idol finns, sedan i går, en länk till ett klipp som heter "Bagge om fenomenet Weise - bara Jesus är större" Klickar man på länken är klippet bortplockat. Undrar vilken av Baggarna som uttalat sig, och vad som menas. Undrar också VARFÖR klippet plockats bort. (Någon som vet, eller sett klippet?)

DUMSKALLEN JIMMIE ÅKESSON KALLAR TV4 REPORTER RÖVSKALLE


D U M S K A L L E
Jimmy Åkessons ordförråd är inte stort. Ordet "skalle" är ett ord som han verkar gilla att använda både i parti och minut (ursäkta ordvitsen).
I en dokumentärfilm "Sverigedemokraterna - vägen till Riksdagen", som sänds på SVT, blir Åkesson förbannad på TV4:as politiska reporterUlf Kristoffersson och kallar honom "rövskalle".


Åkesson, som säkert kallat andra svenskar    ".......skalle"  förrut, verkar ha fastnat för detta ord.
Andra ord som Åkesson eventuellt skulle kunna använda är:

Svartskalle - Åkesson är rasist, hur envetet han än förnekar det.
Skinnskalle - om sina partikamrater
Knäppskalle - om Nobelstiftelsens ordförande  (läs varför här )
Flintskalle - om Fredrik Rienfeldt
Fårskalle - om Maud Olofsson
Döskalle - om alla judar som dödades under 2:a världskriget
Tjockskalle - om Biskop Eva Brunne
Dumskalle - Om sig själv

Själv ville Lilla Frun passa på att dela ut en dansk skalle till Åkesson. För det tycker jag han är värd!!

Se hela klippet på Aftonbladet här

intressant Läs även andra bloggares åsikter om , ,

fredag 12 november 2010

FRÅN ÖKÄND TILL MEGAKÄND TILL...MÅNS ZELMERLÖW!

I gårdagens inlägg skrev jag om olika typer av kändisar. I dag tänkte jag fundera lite över kändisskapets framsida kontra avigsida. Fördelar kontra nackdelar med att vara kändis.

En lokal kändis är ju liksom ingen kändis, enligt Lilla Frun, så den typen hoppar jag över med en gång.
De andra A, B, C och Ökändisarna har väl alla sina fördelar. OCH nackdelar, kan jag tro. Precis som jag skrev i går, har Lilla Frun ingen aaaaaning om hur en kändis har det, utan kan bara spekulera...som vanligt!

Jag börjar bakifrån med Ö-kändisar. (passar ofta in på Robinson-deltagare som spenderat tid på en ö, men det är inte det jag menar) Detta är kändisar som folk älskar att hata. Älskar att debattera och tycka saker om. Som ö-kändis tror jag egentligen inte det finns några fördelar. Bara nackdelar. Vissa kändisar kan vara svårt att avgöra om de tillhör den ena eller andra kategorin, men jag skulle tro att några av deltagarna i Kungarna av Tylösand, tillhör den här skaran kändisar.

Så har vi då B-kändisar. Har de flesta B-kändisar egentligen presterat något de kan vara stolt över. (Om jag inte vunnit Robinson, så klart. Då hade jag ju åtminstone kunnat vara stolt över att jag var en jävel på socialt spel och paktbildning. För tyvärr är det ju sällan den starkaste och bästa överlevaren vinner)
Bonde Susanne och Fabbe
Annars är väl B-kändisar oftast någon som blivit känd för att de t.ex. haft sex i TV, något att vara stolt över, nej! Druckit massor av sprit i TV, något att stoltsera med? Nej! Varit tjock så in i hel....och sedan med Anna Ankas hjälp gått ner en del....Nej, inte den heller. Gått på date med bönder i TV. Ja, en del av bönderna har ju lyckats hänga sig kvar, som t.ex. Bonde Susanne Henne skrivs det ju en hel del om. Varför, undrar jag också. Är det för att hon ser till att bli i hop med olika kändisar, synas på mingelfester...ja inte vet jag, men hon har lite Robinson-Robban varning, tycker jag, minus den blå färgen och pisamma TV-framträdanden. Annars tror jag hon är typen som gillar att se sitt ansikte i olika skvallerblaskor.

MIN MAMMA ...EN MYCKET ANSVARSFULL KVINNA!


I bland kan det vara väldigt ansträngande
 att vattna blommor!
Så här på fredagsförmiddagen tänkte jag roa er med en berättelse om vad min lilla, älskade mamma råkade ut för, för ett tag sedan.
Min mamma hade fått i uppdrag att vattna sin väninnas blommor när hon och hennes man skulle resa bort. Väninnan ville dock att mamma kom dit ett par dagar innan, så hon fick förklara hur larmet i huset fungerade.
Min mamma åkte hem till de och väninnan berättade att väl man öppnat dörren och kommit in, hade man någon minut på sig att trycka in den rätta koden på larmpanelen, och sedan var huset "avlarmat".
Hon berättade vidare att larmet reagerade på rörelser i huset, dock kunde vännens lilla hund röra sig fritt i huset utan att larmet gick i gång. (de kunde alltså ha larmet på när de var borta och ändå lämna hunden hemma.)
OM larmet skulle gå, skickas en signal direkt till larmföretaget som åker ut till huset, snabbt som ögat!
Min mamma fick koden, men när hon, någon vecka senare, skulle in i huset för att vattna, fungerade inte koden hon fått av väninnan. I panik tänkte mamma: "Oj, oj, oj, nu har jag bara någon minut på mig innan larmet går och larmföretaget gör en utryckning. Vad ska jag göra?"
Min mamma, som är en mycket handlingskraftig kvinna, tänker då tillbaka på samtalet med sin vän, veckan innan, och kommer på att vännen ju berättat om sin hund som kunde röra sig fritt i huset.
Sagt, och gjort, min lilla mamma med ryggproblem och dåliga leder, kastar sig ner på golvet. Hon kryper runt i hallen, som en hund, någon minut för att se att inte larmet går i gång på hennes rörelser. När det förblir tyst i

torsdag 11 november 2010

ROBINSON-ROBBAN FRÅN SMURF TILL NINJA TURTLE

Apropå Lindas (i Ensam mamma söker ) brev till mig i förrgår, har jag de senaste dagarna funderat lite på det här med att vara kändis. Är det bra, eller dåligt? Fördelar kontra nackdelar. Och väger det positiva upp mot det negativa?
En fullständigt okänd person, som Lilla Frun, kommer ju aldrig få veta, men dock hindrar det mig inte att spekulera! (som vanligt)

But first, some facts:
Enligt wikipedia är ordet kändis ett slanguttryck för en person som är känd av stora delar av samhället.

Tidningarnas löpsedlar ger
kändisarna gratisreklam!

Det är framför allt massmedia som gör personer till kändisar. Ju mer det skrivs om en person i pressen, eller personen visas på tv, eller hörs på radio desto mer (väl) känd blir personen. Några branscher med många kändisar är politik, underhållning, kultur, massmedia och idrott. Alltså är ordet, i Sverige i alla fall, inte knutet till vilket yrke kändisen har, utan bara ett uttryck för att många känner till personen.
I Norge t.ex. är betydelsen mycket snävare och ordet används bara för mediekändisar.
Vi har många olika sorters kändisar. En personen som bara är känd inom en viss ort eller kommun är en lokal kändis.Är man känd bara i sitt hemland, men inte utomlands är man en nationell kändis. Och vet hela världen vem man är, är man en internationell kändis.

Hörde att Robban fått barn. Blev det en smurf
eller Lilla Blå?
I kändisvärlden finns också sk. B-kändisar. Detta är ett förolämpande ord för personer som gör allt för att hålla sig kvar i rampljuset. Alla kommer väl ihåg Robinson-Robbans desperata försök att om och om igen skapa rubriker om sig själv för att bli debatterad och omtalad! (se klipp från 2010 sist i inlägget)
Även  Linda (Thelenius) Rosing har kallats B-kändis men frågan är om hon faktiskt inte tappat B-enet på vägen och bara är en kändis i dag.

Lilla Frun har inte riktigt fattat begreppet C-kändis dock!
Är det B-kändisar som INTE gör vad som helst för en löpsedel, men heller egentligen inte presterat något. Typer som dokusåpakändisar från t.ex. Bonde söker Fru, Biggest Looser, Lyxfällan osv?

onsdag 10 november 2010

LE OCH VAR GLAD OCH DET KANSKE SLUTAR I .....SÄNGEN!


Tänker män bara på sex?
 Det kom ytterligare en fråga:


Datum:  Onsdagen den 10 november 2010, 14:19:32
Namn:  Joe doe

Hej!
Hörde en sak för några dagar sen. Nämligen:
En man måste ha sex för att må bra. En kvinna måste må bra för att vilja ha sex.
Detta innebär att jag alrig kommer att få ha sex med min fru igen.
Jag är alltid sur för att jag aldrig får komma till. Hon mår dåligt för att jag alltid är sur.
Hur göra? Vem skall bryta trenden?

Ja, vem ska bryta trenden? DU FÖRSTÅS! Du är ju den som kommit på lösningen, eller hur?! Om det nu är "så enkelt" som du skriver, vilket det mycket väl kan vara. Men det kan ju också vara så att du, som jag tror många andra killar också gör, tillskriver dig själv alldeles för mycket "del i det hela"! Det behöver ju faktiskt inte ha vare sig med dig, eller ditt humör att göra. Kanske det inte spelar någon som helst roll hur du är, eller agerar just nu. Din fru/sambo kanske mår dåligt av helt andra anledningar, och du gör bara saken ännu värre för henne genom att vara sur och inte visa någon förståelse. Oavsett anledningen till att "din kvinna" mår dåligt, skadar det ALDRIG med att vara snäll, uppmärksam, uppvaktande och kärleksfull. Oavsett om det leder till att du får "ligga" eller inte, tror jag att ni båda kommer att må bättre.

BAD OM BAD, BLEV "BAD GUY".

Skit! säger Lilla Frun om pappan
till barnet som bajsade i vattnet!
Denna fråga låg i Lilla Fruns Gästbok i dag!


Datum:  Onsdagen den 10 november 2010, 13:18:31
Namn:  Marcus


BAD OM BAD, BLEV "BAD GUY".
Jag och min dotter var och badade i simhallen igår.
Eftersom min lilla tjej är 3 år så är vi alltid i barnbassängen.
Medans vi sitter och plaskar så är det ett annat barn som bajsar i vattnet. Jag säger då till pappan om incidenten och ber honom att säga till personalen.
Han ber mig då dra åt h.....tar sitt barn och går.
Gjorde jag fel som sa till?

Mvh fundersam


Nej, det gjorde du verkligen inte! Den som gjorde fel, käpp rätt åt hel..... fel, var såklart den andra pappan!
Hur tror du att hans barn kommer bli när det växer upp? Troligen en av dessa "värstingar" som gör livet surt för andra!
Att han inte förstår att det är en självklarhet att man säger till personalen, då det är direkt farligt att bada i "skitvatten" bevisar väl en hel del om hans intelligenskvot! Barnets intelligens kan vi väl inte säga något om. Barn i den åldern har ju en tendens att bajsa lite var som helst, men vi kan väl bara hoppas att barnet inte brås på sin far!
Din fråga påminner mig en hel del om en berättelse en av mina kompisar berättade för mig för en del år sedan. Min vän påstod att hennes storasyster hört denna incident på tunnelbanan, men det kan jag inte garantera. Det kan vara en av dessa skrönor, men likväl säger den en hel del.

På tunnelbanan sitter i alla fall min väns syster(eller någon annans syster) Bredvid henne sitter en äldre man, och mitt emot dem sitter en mamma och hennes "unge" som är i 6-7 års åldern. Barnet sparkar med benen och träffar hela tiden den gamla mannen på smalbenen. "-Det där gör ont" säger mannen. Barnet fortsätter sparka och mamman till barnet säger ingenting. Mannen säger till igen. Fortfarande artig: "Snälla, kan du sluta sparka, det gör ont". Barnet fortsätter sparka, och mamman säger fortfarande ingenting. Nu tar mannen i ordentligt och säger med skarp röst "- Men kan du sluta! Det gör ju ont, säger jag ju!" Barnet slutar inte heller denna gång, och mamman sitter helt oberörd utan att säga till sitt barn. Andra resenärer på tåget har nu börjar lyssna och tittar intresserat på. Nu är den gamla mannen ordentligt arg och säger till mamman: "-Men kan du säga till ditt barn att sluta sparka mig på benen?" Mamman svarar: -"Nej, det kan jag tyvärr inte. Jag tror på fri uppfostran, och därför kan jag inte säga till. Mitt barn måste själv lära sig av sina handlingar!" Då reser en ung punktjej sig upp från andra sidan gången. Hon har piercingar över allt, tatueringar och tuppkam. Hon går fram till mamman, spottar henne i ansiktet och säger: -"Du, mina föräldrar trodde också på fri uppfostran!"

Ja! Så kan det gå, med ouppfostrade föräldrar! Barn är sällan ouppfostrade. Bara födda med fel föräldrar!
Hade det gott och Simma lugnt! /Lilla Frun
Ha en skitbra dag, önskar Lilla Frun
intressant     Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

UNG OCH BORTSKÄMD...NEJ, UNG OCH IDIOTFÖRKLARAD!

Alla barn älskar att hjälpa till
Dagens idétorka resulterade i att jag tittade på premiäravsnittet av Ung och Bortskämd på Svt Play
Jag har läst en del artiklar om programmet och förstått att det blivit en hel del debatt om de stackars ungdomar och föräldrar som medverkar.

Ja, jag säger stackars barn. Och stackars föräldrar som inte begriper att de förstör och trycker ner sina barn? För mig handlar det på inget sätt om att skämma bort. Snarare idiotförklara!
Hur kan föräldrar tro såååå lite om sina barn? Det måste vara resultatet av att de tror såååå lite om sig själva!

Kan man älska barnen
på "fel" sätt?
Att göra ALLT för sin vuxna barn, inte låta eller be de hjälpa till, ens med de enklaste vardagsbestyren i hemmet är väl samma sak som att säga, till sitt eget barn, att "du är för dum för att klara det här!" och "Bry inte din lilla hjärna med vuxensaker, det klarar du ändå inte!"
Här handlar det ju på inget sätt om att vara snäll och skämma bort! Eller hur?
Den dagen, och den kommer tro mig, dessa ungdomar ska ut i arbetslivet kommer de, i bästa fall bli utskrattade. I värsta fall kommer de inte längre än till intervju. Hur kommer det att få de att må. Har mamma och pappa funderat på det?

Om de skulle ha turen, att faktiskt få ett arbete i framtiden, kanske de ställs bredvid andra ungdomar som klarar och kan utföra det här arbetet på ett självklart sätt. Som har fått den "pepping" och uppmuntran som borde vara en självklarhet för alla barn att få! När de här unga människorna, i programmet, ser hur andra jämnåriga klarar uppgifter så mycket bättre än de själva, kommer deras

tisdag 9 november 2010

Mamma LINDA i ENSAM MAMMA SÖKER ger Lilla Frun SVAR PÅ TAL!

Ensamma mamman Linda
ger Lilla Frun svar på tal
I går skrev Lilla Frun ett inlägg om att Ensam mamma Linda köper inte grisen i säcken. 
Inlägget handlade om Linda i Ensam Mamma söker, som sovit över hos tre av de killar hon valt att träffa mer i programserien. Linda har nu skrivit en låååång kommentar till inlägget och verkligen gett Lilla Frun svar på tal, och en knäpp på näsan!
Nu vill jag först och främst, innan ni läser Lindas svar till Lilla Frun, be Linda om ursäkt och säga att vem är väl jag att snacka så mycket skit!?
Jag känner mig billig, dum, naiv och lättlurad! I mitt inlägg skriver jag att Linda som verkar vara en mycket intelligent kvinna borde ha förstått att TV3 skulle vinkla scenerna så att det skulle se "illa ut"! Men, inte tänkte man väl att deltagarna själva, som ett Practical Joke, skulle lura alla tittare. Och sannerligen lyckades, verkar det som! Ändå undrar jag lite, varför Janne och du ville luras? Mina ynka två små hjärnceller lyckas inte räkna ut det....
Jag hoppas att det framgår i inlägget att jag inte på något sätt dömmer dig, Linda! Själv skulle jag verkligen kollat vad grabbarna hade i säcken, innan jag valde. Jag menar om man nu fick chansen. (Om jag skulle ställa upp i ett sånt program får man väl utgå från att jag då var singel, så det blir ju rent hypotetiskt) Att Lilla Frun trodde det om dig, Linda bevisar väl bara att "Som man känner sig själv.....så känner man andra!" Ha ha!

Återigen Linda, jag ber dig verkligen om ursäkt. Jag antar att jag har lagt min stora näsa i blöt och lagt mig i saker jag inte har med att göra, samtidigt som ni mammor, så klart har ställt upp frivilligt på programmet och säkert förstått att ni skulle bli offentliga personer som folk älskar att tycka saker om!

Jag kan, när jag ändå "har dig på tråden" säga att jag funderat en hel del på killarnas "grabbiga stil", när du hade alla runt dig, i början av serien. Petra och Linda verkade inte ha riktigt samma problem.(det kanske de hade men TV3 vinklade det inte så...)
Min första tanke var att du kanske omedvetet valt lite mer "manliga" killar, men ju mer jag funderade desto mindre trodde jag själv på mina argument. Sen tänkte jag att troligen är det så att Linda är så kvinnlig i sig själv. Vacker, snygg, självsäker osv, så killarna måste kanske köra den här stilen mot varandra. Det kanske är deras sätt att i gruppen utse "alfahannen", som har naturens "rätt" till honan. Äh, jag vet inte. Som vanligt spekulerar jag bara och har egentligen inget att komma med. Har du själv några funderingar kring varför det blev så?
Jag håller tummarna för att, ni alla tre mammor, hittar den STORA kärleken i slutet! Det är ni verkligen värda! (Personligen håller jag på dig och Christian! Ni verkar passa jätte bra i hop!)
Jag tycker du verkar vara en fantastisk kvinna, och jag är mycket tacksam om du vill fortsätta läsa min blogg!
Jag håller såklart koll på din, ha ha!

Med varma hälsningar och ett stort fång rosor till Dig!
Lilla Frun och hennes 2 små hjärnceller

Här kommer Lindas kommentar till Lilla Fruns inlägg:

Hej där!
Börjar med att berömma dig för din fina blogg du verkar ha mycket intressant att säga & vilja dela med dig av.
Jag kommer med största sannolikhet att fortsätta att läsa den efter detta...
Ja , du som med många andra kommer säkerligen tro & spekulera omkring mina övernattningar hos killarna...det har man redan förstått och kan inte beklaga mig nu efteråt....
Däremot så kan man ju bara vara rak i ryggen & veta själv ( samt att killarna vet)
Sedan att jag skulle ha "RASAT" mot TV3 i överhuvudtaget är ju helt löjligt...
Antar att uttrycket " Ger man dem lillfingret så kapar de av armen" stämmer väldigt bra just nu när det kommer till vissa tidningar dock...
Sa bl a bara att det hela var mycket komprimerat eftersom det var 3 dejter i samma avsnitt...
Och att jag sa det med en skämtsam ton med Prinsessan & grodorna....
Sedan att Expressen finner det underhållande att uttrycka det så i tidningen säger väl isf mer om dem tycker jag!
DE är ju dem som vinklar upp en massa situationer som inte ens har uppstått..såsom svartsjuka,missundsamhet & dyligt
Konceptet i denna produktionen är ju att man dejtar flera, & dejta betyder inte SEX bara för att man sover över...
Bara för att man uttrycker det att man lärt känna någon BÄTTRE & är glad , trött & "rosig" om kinderna ...återligen ..betyder det inte att någon har någon tagit sig innanför kjoltyget/ jeansen!
MEN jag vet att vi ( Janne & jag valde att köra ett "practical" på teamet då vi väntat ett bra tag på att de skulle dyka upp någongång ...något de inte var sena med att ta med...så där fick alla spekulerande snusktänkare "vatten på sin lilla kvarn" antar jag
Hur skyldigt är pussande tycker DU....jag har vart rak med vad jag anser om gästvänlighet
Jag hade inte valt att sova över hos killarna om det inte hade vart så att vi alla hade bott ihop i samma lägenhet i 1 veckas tid....
Som du kanske har förstått så råder det sekretess angående detaljer i produktionen för min del för närvarande...
MEN jag kommer inte dra till med någon snyfthistoria efter det att jag KAN tala ut & tala om hur det EGENTLIGEN var....
Kommer förmodligen att göra en stor intervjuv till en seriös tidning som inte väljer att skriva en vinkling som gör att de säljs mer tidningar & samtidigt är i symbios med kanalen i fråga
Det är klart att de som känner mig vet hur det hela har vart ....vad andra tror är synd ( eller kanske skoj för dem) men DET får de stå för....
Grisen i säcken eller ej....ja jag har PUSSAT 3 st killar...är det så fel?
Sedan att jag sedan sover över behöver betyda SEX/Snusk för folket...det säger mer om hur fördomfulla & spekulerande de isf är....
Kanske de skall intervjuva KILLARNA ...så kommer de berätta vart jag SOV ngnstans....En liten hint ;)
Så....jag kopierar nog denna kommentar för den blev visst en C-uppsats som KAN komma till nytta tror jag...lägger kanske rent utav upp den som ett inlägg på min egna blogg
Ha en fortsatt fin tisdag //Linda


Intressant  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

JAG LJUGER SÅ BRA!


En liten vit lögn är som balsam
för förhållandet!
 I Aftonbladet står det att vi i ett kärleksförhållande ljuger 2-3 gånger/dag. Och här blir Lilla Frun orolig.
Det ena frågan som snurrar i huvudet är: Kommer jag undan med 2-3 gånger /dag. Ibland kan jag nog komma upp i både 4 och 5 (men vissa dagar inga alls, så det kanske jämnar ut sig)
Den andra tanken som får mig i spinn är: Men vad i helv.....Ljuger min man för mig 2-3 gånger om dagen? Jag trodde jag hade ensamrätt på det. Och vad ljuger han om? Några viktiga saker?
Jag måste ringa honom på jobbet...nej, då blir han bara sur. Speciellt om jag erkänner varför jag ringer. Då kanske jag måste ljuga ihop en annan anledning till telefonsamtalet och då förbrukar jag ju en av mina tre dagliga lögner, på ingenting...Och har bara 2 kvar till verkligt viktiga saker. Nej, jag väntar med att frågan till i kväll.
Men tänk om jag frågar honom, när han kommer hem, vad han brukar ljuga för mig om, och han möjligen har en eller t.o.m två lögner kvar av dagsransoneringen, då kanske han använder en av sina lögner och ljuger för mig. Om han svarar mig att han inte ljuger om några viktiga saker, bara lögner för att göra mig glad, eller i varje fall inte ledsen, då kan jag ju inte veta att det är sant. Han kanske väljer att använda en av sina lögner just precis där och då! Hjälp!!! Vad han än svarar MÅSTE jag ju misstro honom, eller???

Enligt experten i Aftonbladet varar inte ärlighet längst. Och allra minst kan man lite på sin partner.

måndag 8 november 2010

VINNARE PÅ MTVGALAN: LADY GAGA SÅKLART!

Vinnare av årets MTV gala, i Madrid, blev inte helt otippat Popdrottningen Lady Gaga. Hon fick ta emot priserna för Bästa Kvinnliga Artist, Popstjärna och Bästa Låt (Bad Romance)  i Budapest där hon spelade i kväll.

Justin Bieber fick pris för
Bästa
Manliga Artist
Andra vinnare var bl.a Katy Perry för videon California Girls och Justin Bieber som vann för Bästa Manliga Artist.
Katy Perry fick pris för videon
California Girls

 intressant   Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
                                                   

BREAKING NEWS!!! MICHAEL JACKSONS SLÄPPER NY LÅT!

I dag släpptes Michael Jacksons nya singel "Breaking News" på nätet. Men knappt har låten släppts förrän en konflikt har blossat upp kring huruvida det verkligen är Jackson som sjunger eller ej. Michael Jacosons syster, La Toya, säger till kändissajten TMZ att låten är fejk. Hon tycker  inte det låter som Michael.
Syskonen Jacksons mamma Kathrine har, enligt CTV News, sagt att flera av låtarna på kommande albumet är fejk. 
Skivbolaget Sony hävdar (otippat! ) att det är Michael Jackson som sjunger samtliga låtar. Låtarna ska ha  spelats in hos Eddie Cascio, Michaels vän, under 2007.

Här kan du själv lyssna och göra din egen bedömning av om det är Michael eller inte som sjunger.  http://breakingnews.michaeljackson.com./ 
Skriv gärna en kommentar, om vad du tror, här hos Lilla Frun.

OM det nu är Michael som gjort låten, har han då spelat in den före eller efter sin "död"? Titta på det här klippet!


Detta videoklipp,som lades ut på sajten Liveleak, hävdar att Michael Jackson är vid liv. Enligt uppladdaren kliver stjärnan själv ur rättsmedicinalverkets bil och går in på sjukhuset.
Michael Jackson sägs ha haft miljonskulder,och hans hem¨Neverland lär ha varit ute för auktion. Kan poplegenden ha iscensatt sin egen död för att komma från skulderna?
Michael Jackson är inte den första kändisen som har dött – och blivit återupplivad. Troligen handlar det oftast om fans som inte vill släppa sin idol.
Folk har bland annat sett hiphopartisten Tupac Shakur och rocklegendarer som Elvis Presley och Jimi Hendrix i olika delar av världen, flera år efter att de enligt den officiella versionen ska ha avlidit.
Vad tror du? Lever legenden? I så fall...vilken Thriller!


Moha ha ha ha ha! /Lilla Frun

intressant  Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

ENSAM MAMMA LINDA KÖPER INTE GRISEN I SÄCKEN!

Någon mer än Lilla Frun som såg "Ensam mamma söker" i går kväll?
Alla tre tjejerna verkar ju jätte gulliga (den ena av de ÄR supergullig det VET Lilla Frun eftersom jag pratat med henne. Säger dock inte vilken mamma Lilla Frun haft låååångt samtal med)

Emma, så söt hon är. Snygg i vad hon än tar på sig, så cool! Läs här om Emmas jobbiga tonår och tid på behandlingshem  (Vilken fantastisk och stark kvinna hon är) Emma verkade vara störtförälskad i Andreas. Efter deras natt tillsammans hade de andra killarna inte en chans! Eller?

Petra verkade inte falla för Jimmy, men vi håller såklart tummarna för att den "rätte" finns i någon av de andra killarna! Här kan du titta på Petras bilder hos fotografen Så snygg hon är, eller hur?

Nu är det inte dessa två gulliga mammor jag tänkte skriva om utan mina funderingar kring vackra Linda och hennes "ras" mot TV3 i Expressen i dag:

"Ensam mamma"-Linda rasar mot TV 3

Ensamma mamman Linda Norrman hann i gårdagens program med att pussa på och sova över hos tre friare. Nu rasar hon mot hur TV3 framställt henne - samtidigt har ett svartsjukebråk brutit ut bland friarna.
- Jag framstår som en prinsessa som pussar en massa grodor. Det är drygt och ihopklumpat, säger Linda Norrman.


Linda pussar Janne
Linda träffar först "stekar Janne" som hon pussades glatt med under hela dagen. Hon såg riktigt förälskad ut. Hon sover kvar och vad de gjort under natten gick inte att ta miste på.
Sedan reser Linda vidare till Glenn, som hon också pussas med. Kanske inte med samma hetta som med Janne, men man blir ändå lite snopen att hon verkar ha glömt Janne så fort. Redan här började jag tänka "Snälla Linda, säg nej till att sova över. Du framstår INTE som

söndag 7 november 2010

DIN ÖNSKAN KAN GÅ I UPPFYLLELSE!

Apropå inlägget jag skrev häromdagen, om killen som hade dvärgfobi kommer här en liten historia om en liten man! Alltid skönt att somna med ett litet leende på läpparna!
En kille kom in på en bar med en väska. Han gick fram till bardisken och lade upp väskan. När han öppnade väskan kom det ut en 30 cm lång kille. Den lille killen hade med sig en flygel som han började spela på. Bartendern kollade förvånat och undrade vad detta var för nåt? Mannen med väskan svarade: Jag har träffat en ande och nu har jag fått min första önskning.
- Jag bjuder dig på allt du vill om jag får en önskning, sa bartendern.
- Självklart, sa mannen.
- Då vill jag ha hundra tusen kronor, önskade bartendern.
Samtidigt började det regna hundra tusen grodor från taket.
- Oj, jag glömde säga att anden hör lite dåligt, sa mannen.
- Hur vet du det?, frågade bartendern.
- Ja inte önskade jag mig en 30 cm lång pianist!!!
Var försiktig med vad du önskar, det kanske slutar med att du får det!
God natt önskar Lilla Frun
intressant  Läs även andra bloggares åsikter om , ,

ALL I NEED IS YOU


Ja, ha! Så har det varit veckofinal i IDOL igen! Den här veckan åkte Geir ut och även om jag skrev som jag skrev i förra veckans inlägg om Geir måste jag ändå säga att jag tycker det är tråkigt att inte få se och höra honom mer. (Visserligen finns det egentligen ingen som jag vill ska åka ut )
Geir har en fantastisk sångröst, en fantastisk utstrålning, ser jätte bra ut och dansar pretty sexy, tycker Lilla Frun.
Jag blev däremot verkligen chockad över att Andreas fick duellera. Han är ju bland de bästa, tycker jag.
Är det så, tror ni, att man tror att vissa sitter så säkert att man glömmer rösta på de? Så blev det ju med Danny när han medverkade i IDOL 2006.

Jag kommer till respektive deltagares insats i fredagens program lite senare i inlägget, men först MÅSTE jag säga vilken sjukt bra låt supersnygga Andreas Carlsson gjort till förmån för Unicef ! Fantastisk!Vilken låt! Lyssna själva!


För att ladda ner låten till din mobil, sms:a  "IDOL" till 722 46

VAD ÄR EN HOT-NOT?

Apropå mitt förra inlägg Hellre okänd än ökänd tittade jag runt lite på andra bloggar. Det är övervägande unga tjejer med blonderat hår, jätte tuttar och läppar som sugfiskar vars bloggar toppar bloggportaler och bloggtoppar i Sverige. När man läser deras bloggar förstår man att det inte är deras intelligenskvot som gjort de kända. Deras IQ- nivå ligger nog inte på några topplistor,är jag rädd!

Dessa unga bloggerskor har en sak till gemensamt, förutom sina plastikoperationer, och det är att deras bloggar alla är väldigt provocerande. De gör sig osams med andra kända bloggare, pratar skit, hissar och dissar. De skriver alla mycket om hur snygga de är, (inte!) var de är VIP, var de har blivit fotade och av vem, hur mycket pengar de spenderar på kläder, smink och party. Livet handlar om att festa, synas och få uppmärksamhet. ( Man undrar såklart var deras föräldrar är i allt det här och om det kanske är brist på mammas och pappas uppmärksamhet som får dessa unga flickor att helt tappa konceptet...)
Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/