Menybar

fredag 24 september 2010

Välkommen!

Välkommen till Lilla Fruns svar på ALLT!
Jag har lekt med tanken ett tag, att skaffa mig en egen blogg, och nu äntligen har jag tagit mig i kragen och satt mig in i denna djungel av gadgets, adSense, statistik, inlägg ( varför finns det inga utlägg? Dom skulle ju jag vara jätte bra på.) URL-adresser, brytningar och så vidare, och så vidare...
Om du förstår vad dessa ord syftar till är du redan inne i bloggarnas värld. Om inte- är du precis där jag var för 2 timmar sedan. I nybörjarträsket och klampar runt!

Var väldigt restrektiv med kritiken!
Jag tar lätt åt mig av den!
Jag vet ännu inte riktigt hur allt fungerar, eller läggs upp här på blogger.com. Hur ska t.ex.nfolk hitta min blogg? Och vill jag ens bli hittad? ag ska göra mitt bästa för att lära mig! Kanske vill du hjälpa mig genom att komma med förslag och idéer t.ex.på diskussioner du tycker jag ska ta upp, hur bloggdesignen kan förbättras,  komma med kommentarer och göra inlägg!  

Såld på DKNY Cozy

Sista dagarna är jag varit som besatt av att köpa en Cozy från DKNY. ( Donna Karan New York )
Jag har tillbringat många timmar på ebay för att hitta bästa priset, rätt storlek, snygg färg osv. Jag och min lilla mamma har nu bestämt oss för att handla var sin från samma säljare för att kunna dela på frakten. Mamma ska ha en svart och själv har jag efter mycket velande bestämt mig för en grå.
Kollade med NK och dom tog 2500:-för en Cozy medans mamma och jag endast betalar 800:-, med frakt, från USA. Det ni, som hittat, eller hur?
Jag tror att min Cozy kommer göra livet lättare att leva, faktiskt. Tänk er att den går att använda på ett 20-tal olika sätt. 20 koftor till priset av en. Helt fantastiskt! Me like!!!

Shoppar bättre vid fyllda 40!

Jag har alltid älskat märkeskläder, dom får mig liksom att känna mig för lite mer.Inte mer än någon annan, utan mer som lite mer av mig själv. Men, tyvärr har det inte varit så jätte ofta jag känt mig som för lite mer än mig själv. Jag har inte haft tillräckligt stor plånbok, har jag tänkt. Förr har jag alltid shoppat med inställningen att more is more. Så, om jag har haft låt oss säga 1500:- att shoppa loss för,
Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/