Menybar

fredag 10 december 2010

JAY VANN IDOL 2010 EN VÄRDIG VINNARE?

Idol 2010
Så är årets Idolfinal över och vinnaren blev som tippat Jay Smith! Men är han en värdig vinnare? Ja, majoriteten av svenska folket tycker det. Ett stort GRATTIS till Jay, och ett STORT grattis till Minnahs andraplats!
Jag tror det finns många av årets deltagare vi definitivt kommer få se mer av.
Andreas Weise, Olle, Linnea, Minnah och självklart Jay, är bara några.
Jay har ju redan fått fans i USA, bl.a Paris Hilton, har jag hört, så det dröjer väl inte länge innan en världsstjärna är född!

Jag tycker det var jävligt strongt av Jays flickvän att komma till Globen i kväll!  Visa alla att hon inte är knäckt, och att hon går stolt med högt huvud! Och det ska hon baske mig göra! Go girl! Kanske hon finner i sitt hjärta att förlåta Jay, när han "landat" igen efter att ha levt uppe i det blå ett tag. Och för deras skull håller jag tummarna. Men...låt honom krypa rejält innan du låter honom komma tillbaka!

De tidigare deltagarna i IDOL gillar inte vad Jay gjort mot sin f.d fru! Och inte jag heller som jag skrev i ett tidigare inlägg i dag! Jag hatar otrohet, och Jay har verkligen klantat till det, tycker jag. Först avslöjandet om att han är knarkare, sedan avslöjandet om att han är en otrogen skit, och vad kommer sen...kommer det fler avslöjanden? Är han mytoman till råga på allt? Är han kriminell också? Eller kanske något ännu värre? Nä, det får vi verkligen inte hoppas. Men en sak är säker...han ÄR en ulv i fårakläder, precis som han själv sa i början av programserien.
Men säga vad man vill...sjung kan ju killen, och det var ju därför han var där!!
Han kommer säkert slå både publikrekord när han uppträder och sälja rekordmånga skivor! För en IDOL det är han ju nu!

Minnah var jätte bra i sin låt "What are you waiting for", som hon valt själv. Kaxigt, vågat och med massor av attityd! Skitbra!
Mycket bättre än Jay med sin "Higher" som han valt själv. Han var bara......typ....ingenting! Dessutom tycker jag han lät dryg, kaxig och dum när han sa att de som inte hade kul och gillade honom kunde åka hem. Var fanns Jays annars så stora ödmjukhet i kväll?

Jay Smith- en ulv i fårakläder. Här med
sina tre "flickor" Minnah, flickvännen
och den döda ungdomskärleken!
 Jays version av "Like a Prayer" var inte i närheten lika bra den här gången, som den förra, enligt mig. Han var bättre i sin kilt, med röken, utstrålningen och med mer power. I dag blev det liksom bara töntigt. Kanske jag har förutfattade meningar och inte kan bedömma riktigt rättvist. Troligen! Publiken verkade ju gilla det, liksom juryn.

Sen kom Minnah igen, med sin comeback låt "Twist and Shout". Hon gjorde den här låten skitbra den här gången också, och nu började man ana att Jay skulle få en rejäl fight!

Sen var det då dags för premiärvisningen av "Dreaming people", vinnarlåten. Jay var först ut! Han gjorde låten bra, men inte gåshudsbra. Det blev varken rysningar, ståpäls på armarna, eller någon liten tår i ögonvrån. Innan Minnah sjöng visste man ju inte om det var låten eller Jay, det var fel på.

JAY OCH MINNAH ETT PAR! SMUGIT MED SITT FÖHÅLLANDE! STACKARS JAYS FLICKVÄN!

Idol 2010 ha varit full av skandaler!
IDOLfinal i kväll! Och som Andreas Carlsson sa: "Det hela börjar verkligen likna en fars." 
Laila Bagge kallar det klantigt, och Anders Bagge kallar det Sorgligt!
Årets idol har varit full av avslöjanden, rubriker och löpsedlar, och nu avslöjar Jay att han har mer än bara vänskapskänslor för Minnah, och att de har ett förhållande. Han berättar också att hans flickvän inte tagit det så bra, men vad ska han säga? Han är ju själv förvirrad!
Ja, det är väl det minsta man kan säga! Eller hur?!



Först skriver han på papper att han inte ska ta droger under Idoltiden, men röker ändå på!
Sen är han otrogen mot sin föredetta fru, och nuvarande flickvän, som har stöttat och stått bakom Jay, trots att han offentligt blir påkommen med knarket!

Tycker ni att en kille med de här idealen förtjänar en plats som vinnare av IDOL? Fine! Rösta på denna knarkande, otrogna kille! JAG tänker INTE göra det!

Jag tyckte synd om honom efter alla skriverier i tidningarna, och att han offentligt blev uthäng för sitt missbruk. Men att vara otrogen är nog fan det värsta jag vet!!!!
Att Minnah och Jay smygit runt och försökt mörka sitt förhållande för de andra deltagarna kunde varit jätte

onsdag 8 december 2010

KÄRLEK OCH DRAMATIK I BONDE SÖKER FRU 2010 THOMAS TJEJER VILL ÅKA HEM, OCH ÄNTLIGEN FÅR JONAS EN PUSS

Bonde söker Fru 2010
I kvällens Bonde Söker Fru blev Tomas väldigt ledsen. Alla tre tjejerna talade om för honom att de inte hade några kärlekskänslor för den snälla bonden, utan faktiskt ville åka hem.
Bonden Tomas Samuelsson
i Bonde Söker Fru 2010
Man undrar ju om tjejerna "pratat i hop sig", och att de inte vågade stå emot kompistrycket.
Ulrika Nilsson, berättade i förra veckans avsnitt att hon har känslor för Thomas. Hon pressade honom t.o.m för att få honom att uppmärksamma henne mer.
Trots påpekan från Ulrika, missade Bonden Tomas att ge de "enda" av tjejerna som verkligen var intresserad någon uppmärksamhet. Han hade tydligen mer känslor för de två andra tjejerna, Ulrika W och Louise, och glömde bort Ulrika N.

Jag tycker så jädra synd om Tomas. Vad man ser på TV så verkar Tomas ha bjudit till, så gott han kan.
Man ville bara hoppa in i TV:n och trösta honom. Stackarn!
På något sätt blir man arg på tjejerna, vilket naturligtvis är helt orimligt! Finns inte känslorna där, så finns de ju inte!
Ulrika Nilsson sa att OM Tomas erbjuder henne att stanna ska hon självklart ge honom en chans. Hon

JAY OCH MINNAHS LÅTVAL I IDOLFINALEN

Idol 2010
Jag känner det nästan som att jag och Martin Söderström är i maskopi, så lika tycker vi om låtvalen inför Idolfinalen.
Jag känner faktiskt, precis som Martin, att en liten strimma av hopp börjar tändas. Minnah- du har definitivt en chans att vinna, precis som jag skrev i gårdagens inlägg.

Jay har själv valt att sjunga (en av Lilla Fruns favoritlåtar faktiskt) Creeds "Higher". Låten i sig är ju skitbra, men jag håller med Martin om att det verkar fegt och lite väl "safe" att välja en låt som är ett så säkert kort. Jays andra låt, som folket valt, är Like a Prayer. Jag tyckte det var skrikigt, störig och jobbig, och gillade inte alls Jays version, förra gången han körde den. För en gång skull var maken beredd att hålla med mig!

Minnah har fått "Twist and Shout" tilldelad av tittarna, och det tror jag är till Minnah fördel. Förra gången Minnah körde den gjorde hon om en gammal klassiker till att bli något helt nytt, men ändå väldigt hemtamt och välkänt! För Minnahs del, tror jag, en klar fördel!
Minnahsandra låt, Gwen Stefanis ”What you waiting for”, hoppas jag blir det som avgör tävlingen till Minnahs fördel. Minnah har precis den kaxiga attityd som låten kräver, men samtidigt en ödmjuk och snäll blick som gör henne unik. Jag tror att Minnah kommer sticka ut, genom att visa att hon klarar 3 olika musikstilar inom 3 olika genre. Ingen låt är den andra lik.
För Jays del är jag rädd att allt kommer verka "hårdrock", och låta lika dant!
Men vi får väl se....bara 2 dagar kvar!

Idol%202010:%20V%C3%A4gen%20till%20finalen


 Expressen om årets idolvinnare
intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

tisdag 7 december 2010

VISST HAR MINNAH CHANS ATT VINNA...IDOL 2010


På fredag är det dags för final i Idol! (Bara dagarna kvar alltså)
Jay är ju tippad som vinnare i alla mätningar, på spelbolag osv.
Men Lilla Frun håller på Minnah!

Och jag tor INTE att det är kört för Minnah! Konstigare saker har hänt förr!
Mycket beror nog på Vinnarlåten, tror jag. Vem som gör den bäst.

Minnah säger att det är en riktig Minnah-låt, och tänker inte gå ut på scenen på fredag och redan känna sig slagen. Bra Minnah! Håller tummarna för dig!


Visst har Minnah chans att vinna
IDOL 2010

Minnah är en riktig "Powerballad brud" så det är synd att det inte årets *"vinnarlåt" är någon riktig Andreas Carlsson verk.
Det blir spännande att se vad årets låt har för stil och jag är säker på att Minnah kan göra låten helt fantastisk. Att hon dessutom klär bättre i Galaklänning än Jay, är väl heller inget att sticka under stolen med...ha ha!

Jay säger att han gillar vinnarlåten, och det tyder kanske på att det inte är någon lugn ballad, utan troligen någon lite mer up-tempo låt som Jay gillar. Ja, vi får se......

Jag irriterar mig lite på alla kvällstidningar. Det är Jay Smith hit, och Jay Smith dit! Och så har det varit i veckor nu.
Han får orimligt mycket uppmärksamhet och de andra deltagarna glöms bort. Varför propagerar tidningarna så för Jay.
"Så är Jay som pojkvän", "Jay sjunger för sin döda kärlek", Jay hit och Jay dit!! Jag blir sjukt trött på det.
Det blir ju inte rättvist mot nu t.ex. Minnah! Kolla t.ex. Aftonbladet i dag! Jay har en jädrans massa aktuella klipp, artiklar och Minnah har 1! liten artikel!
Får månne tidningarna betalt för att göra reklam för Jay? Spelbolagen skulle väl få betala en väldans massa pengar om Minnah skulle vinna? Eller?

Att Jay hyllas så till den milda grad har Lilla Frun svårt att förstå! Och innan du skriver din barnsliga kommentar här nedan om att jag är dum i huvudet som tycker det, eller skriver andra elakheter, så låt mig säga att jag har rätt att tycka precis vad jag vill, och även om det skulle råka vara vad minoriteten i det här landet tycker just nu, så får jag väl bara snällt erkänna att jag inte är exakt som du och alla andra!
 (Och vet du.....jag skäms inte över det heller)

Jay är en duktig sångare, visst, men är han så himla unik egentligen? Har han någon utstrålning? Nej! Han kan ju inte ens titta in i kameran när han blir intervjuad. Och klädstilen, ja den överlåter jag åt Sveriges alla hemlösa att bedömma!
Vad har då Jay som de andra deltagarna inte hade? Jo, medias stöd! Jag tror personligen att vem som helst skulle kunna ha tagit sig så här långt med lite PR-trick, löpmeter efter löpmeter av skriverier, ett gäng med löpsedlar, och ja, en OK sångröst.

Jag håller verkligen tummarna för att Minnah bara går in  och "knäcker" på fredag! Jädrar i mig vad jag skulle skratta! (Maken skulle säkert trycka till truten på mig fortare än jag han säga "Vad var det jag sa" eftersom han är ett riktigt Jayfan! Jag har försökt att plocka det ur honom, men han är orubblig. Vi har trots det rätt mysiga fredagskvällar. Vi låter helt enkelt bara bli att prata om vem som ska vinna. Och jag vet ju ändå att jag har rätt, så vad är vitsen med att diskutera.....?)





Expressen  intressant  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/