Menybar

fredag 10 december 2010

JAY OCH MINNAH ETT PAR! SMUGIT MED SITT FÖHÅLLANDE! STACKARS JAYS FLICKVÄN!

Idol 2010 ha varit full av skandaler!
IDOLfinal i kväll! Och som Andreas Carlsson sa: "Det hela börjar verkligen likna en fars." 
Laila Bagge kallar det klantigt, och Anders Bagge kallar det Sorgligt!
Årets idol har varit full av avslöjanden, rubriker och löpsedlar, och nu avslöjar Jay att han har mer än bara vänskapskänslor för Minnah, och att de har ett förhållande. Han berättar också att hans flickvän inte tagit det så bra, men vad ska han säga? Han är ju själv förvirrad!
Ja, det är väl det minsta man kan säga! Eller hur?!



Först skriver han på papper att han inte ska ta droger under Idoltiden, men röker ändå på!
Sen är han otrogen mot sin föredetta fru, och nuvarande flickvän, som har stöttat och stått bakom Jay, trots att han offentligt blir påkommen med knarket!

Tycker ni att en kille med de här idealen förtjänar en plats som vinnare av IDOL? Fine! Rösta på denna knarkande, otrogna kille! JAG tänker INTE göra det!

Jag tyckte synd om honom efter alla skriverier i tidningarna, och att han offentligt blev uthäng för sitt missbruk. Men att vara otrogen är nog fan det värsta jag vet!!!!
Att Minnah och Jay smygit runt och försökt mörka sitt förhållande för de andra deltagarna kunde varit jätte
 romantiskt och gullinuttigt om det inte fanns någon bedragen flickvän som förtjänat respekten att Jay gjorde slut före han hoppade i säng med någon annan. Nu tycker jag bara att det är för jävligt! Jay berättade tydligen inte för sin flickvän om sitt förhållande med Minnah förrän efter han avslöjat det för de andra idoldeltagarna och Aftonbladet. Kul, att få reda på det sist av alla! Way, to go Jay!

Undrar dessutom vad Minnahs mamma och pappa säger. Är de stolta över dotterns nya pojkvän, eller blir de oroliga för hans förflutna, hans knarkmissbruk, hans behandlingsprogram och det faktum att killen faktiskt har en flickvän. Jag hade inte uppskattat om min dotter kom hem med en kille som Jay, men å andra sidan har vi föräldrar inte mycket att säga till om vad gäller våra vuxna barns val av kärlek!


Inför kvällen undrar jag: Är inte en IDOL någon att se upp till? Ser du upp till Jay? Vill du vara Jay, eller vara ihop med en kille som Jay? Trodde inte det! Alltså ÄR han ingen IDOL!

Jay och Minnah är kära!
Om Minnah säger jag inte så mycket. Vet inte om hon har pojkvän, men skulle hon ha det, är det sjävklart lika hemskt av henne att vara otrogen. Till hennes försvar ska sägas, och jag säger inte ATT det varit så, bara att det KAN ha varit så, att killar som Jay, med lite depressiva tendenser, har ett missbruk, och som ser lite hundvalpigt sorgsna ut, ofta har en oerhörd förmåga att dupera människor i sin närhet.
De är ofta inte alls så deppiga som de spelar, men märker att de får uppärksamhet när de kör den stilen, och använder sig av martyrrollen för att komma dit de vill! Sorgligt!!

Detta gör däremot inte Minnahs ideal något bättre! Jag tycker det är precis lika illa vem av Jay eller Minnah som än vinner. Hur kan Minnah gå in i en relation med en kille som redan har ett förhållande? Gillar inte tjejer som snor andras killar! Hon borde bett Jay reda upp sitt andra förhållande först, innan han var välkommen in i hennes hotellsäng.

Jag undrar en sak. Varför var de så in i helvete dumma att de gick ut med det offentligt? Vad var det som fick de att göra det? Det bästa för de hade väl helt enkelt varit att fortsätta smyga som innan! Någon anledning måste de ju ha! Eller hur? Någon som listat ut vad?

Både de före detta idoldeltagarna, som blivit utröstade, och Idoljuryn tror att parets förhållande kommer avgöra idolfinalen.

Själv kvittar det mig fullständigt lika vem av dessa otrogna deltagare som vinner! Synd om TV4! Synd om juryn som valt ut de till idol bland så oerhört många andra duktiga sångare. Olle kunde ha fått chansen, eller varför inte Andreas Weise! De skulle i alla fall varit värdiga vinnare, av IDOL 2010!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

7 kommentarer:

Unknown sa...

Men herregud vad man kan klaga.. Vi är väl inte mer en människor allihopa eller.. Kolla Kungen, Mona Salin, Maradona eller varför inte Michel Jackson har alla vitt pulver i sin påsen.. nej knappast....

Anonym sa...

Vadå otrohet? Lägg ned moralpredikandet för i helvete! Jay har hittat en "bigger better deal", och väljer då självklart Minnah framför sin nuvarande flickvän! Meningen med livet är att replikera o föra generna vidare med en person med så högt värde som möjligt. Klart som fan Jay ska dumpa sin flickvän för Minnah! Kör hårt! Alla tjejer o killar hade gjort likadant i samma situation! Förhållanden inleds o tar slut....otrohet är inget fel, det är nåt positivt! Att man funnit en bättre partner, och det skall firas!

Mattias sa...

Kommentarerna du har fått här visar ju lite hur ruttet det står till med värderingar nu för tiden.

Allt är tydligen ok så länge man jobbar mot sin egen lycka.

Så jag håller med dig och tycker det är ruttet att man ska "gilla" personer som uppenbarligen är svin.

Anonym sa...

Jag fattar fan inte hur kan någon stötta på otrohet. Alltså, håller helt med vad du har skrivit! Om man hittar en bättre partner borde man göra slut med sin förre detta innan man hoppa på sängen med någon annan.
Inte för att någon annan knarkar eller otrogen så kan man också vara det. Att vara mänskligt är en sak, men att använda mänsklig för sina misstag och fortsätter ändå gör fel är en annan sak.
Dessutom så är det Jay gör inte heller någon "en gång misstag"!

Jenny sa...

Anonym som skriver att det går ut på att hitta en partner med högst värde för att kunna föra generationen vidare visar ju uppenbara tecken på att hon/han inte har mött sin verkliga kärlek än. Hade personen varit helt otroligt förälskad och verkligen älska någon så hade man aldrig sagt så!

Anonym sa...

håller verkligen med om att vissa killar lever på att tycka synd om sig själva och lyckas få tjejer för det (?!) jag var själv en sådan tjej, när jag var tonåring... nu är de bara äckliga och luktar lite illa.. har inte följt idol, men såg kalabaliken på facebook, så blev tvungen att googla lite. lite psykopat-varning över killen.. idol har alltid varit helylle, tyckte det kunde fortsätta vara det. knark och knarkmusik ska vara undergound. för allas bästa.

Anonym sa...

Asså hallå tänk om det nu var så att Jay inte älskade Sara (flickvänen) längre utan fann Minnah istället! Och Minnah som inte har någon pojkvän som e singel kanske älskade Jay vi känner ju inte han och hon har gåt igenom hela idol resan med honom tänk om hon har hittat sin kärlek visst Jay skulle gjort slut med flickvännen Sara innan han sa att han och Minnah var ett par Men Minnah har fan inte gjort ettt jävla skit det e fan Jay som har gjort fel Man ska va glad för Jays och Minnahs skull tänk om dem funnit kärleken här i idol<3 Men jag kan hålla med dig om Jay han är inte värd att vinnan när han tar droger e otrogen mm! men Minnah är det fan inget fel på

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/