Menybar

måndag 8 november 2010

BREAKING NEWS!!! MICHAEL JACKSONS SLÄPPER NY LÅT!

I dag släpptes Michael Jacksons nya singel "Breaking News" på nätet. Men knappt har låten släppts förrän en konflikt har blossat upp kring huruvida det verkligen är Jackson som sjunger eller ej. Michael Jacosons syster, La Toya, säger till kändissajten TMZ att låten är fejk. Hon tycker  inte det låter som Michael.
Syskonen Jacksons mamma Kathrine har, enligt CTV News, sagt att flera av låtarna på kommande albumet är fejk. 
Skivbolaget Sony hävdar (otippat! ) att det är Michael Jackson som sjunger samtliga låtar. Låtarna ska ha  spelats in hos Eddie Cascio, Michaels vän, under 2007.

Här kan du själv lyssna och göra din egen bedömning av om det är Michael eller inte som sjunger.  http://breakingnews.michaeljackson.com./ 
Skriv gärna en kommentar, om vad du tror, här hos Lilla Frun.

OM det nu är Michael som gjort låten, har han då spelat in den före eller efter sin "död"? Titta på det här klippet!


Detta videoklipp,som lades ut på sajten Liveleak, hävdar att Michael Jackson är vid liv. Enligt uppladdaren kliver stjärnan själv ur rättsmedicinalverkets bil och går in på sjukhuset.
Michael Jackson sägs ha haft miljonskulder,och hans hem¨Neverland lär ha varit ute för auktion. Kan poplegenden ha iscensatt sin egen död för att komma från skulderna?
Michael Jackson är inte den första kändisen som har dött – och blivit återupplivad. Troligen handlar det oftast om fans som inte vill släppa sin idol.
Folk har bland annat sett hiphopartisten Tupac Shakur och rocklegendarer som Elvis Presley och Jimi Hendrix i olika delar av världen, flera år efter att de enligt den officiella versionen ska ha avlidit.
Vad tror du? Lever legenden? I så fall...vilken Thriller!


Moha ha ha ha ha! /Lilla Frun

intressant  Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

dagens vadå? sa...

hej. jag tror aldrig att de kommer sluta att spekuleras i detta, precis som i alla andra fall som du också skriver om :-)

Julia Dred sa...

Nej, tyvärr lever han inte även om man blir glad när man tänker på möjligheten. Det där klippet när han går ut ur den där bilen visade sig vara iscensatt av några som ville se hur lätt man kunde odla myten om att han skulle vara vid liv, vill jag minnas att jag har läst.

Martina sa...

Nä han är nog ganska så död.
Och nä jag tror inte det är han som sjunger för det låter verkligen varken som hans röst eller hans stil.
Skrev oxå om honom och barnen idag.

Martina sa...

Här är länken till mitt inlägg om Michael, som du bad om:
http://ytterligare.blogspot.com/2010/11/trodde-jag-missat-detta.html

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/