Menybar

lördag 13 november 2010

ANDREAS WEISE TILL IDOLJURYN: GIMME SOME LOVIN´

IDOLs första stopp på Arena turnén var Luleå
Veckans fredagsfinal i IDOL, i går kväll, bjöd på en del överraskningar.
Andreas Weise knuffade Peter Jihde av scenen, vilket var bestämt innan, men Jihde föll olyckligt rakt på en man i publiken.Sjukvårdspersonal fick tillkallas i pausen, och då konstaterades att mannen inte fått några skador. (Inget direkt att skriva om alltså, mer än att Andreas och Jihde är himla roliga)

Andreas och Olle körde tillsammans, i ett extra nummer, Blues Brothers "Gimme some lovin´" och sågades totalt av juryn. Buskis och firmafest, sa de. Expressen kallar det  "juryns hatkampanj av Andreas Weise."  Laila Bagge sa: "-Det enda som är sämre, är Alex Schulman som programledare" (Att Schulman är sämst, kan jag hålla med henne om, men att ens nämna dessa två i samma mening är rena skämtet) Jag gillar Laila annars, men hennes kritik mot Andreas gjorde mig sur!
På TV4/Idol finns, sedan i går, en länk till ett klipp som heter "Bagge om fenomenet Weise - bara Jesus är större" Klickar man på länken är klippet bortplockat. Undrar vilken av Baggarna som uttalat sig, och vad som menas. Undrar också VARFÖR klippet plockats bort. (Någon som vet, eller sett klippet?)



Har juryn något emot Andreas Weise? Man börjar nästan tro det. Vad kan man ju fråga sig. Är han för duktig sångare? (för rösten är det ju INGET fel på) Är det att Andreas pappa är känd som är orsaken? Är Andreas för mycket Stureplans Bratt för juryns smak? (Vilket Andreas säger, och jag tror, att han inte är)

Personligen tycker Lilla Frun att Olles och Andreas framförande var suveränt! De fångade Blues Brother- orginalens stil perfekt. En blandning mellan allvar och spex. Låten ska ju framföras så. Fattar inte juryn det? Har de inte sett filmen? Dessutom sjöng grabbarna skitbra!! (se klippet längst ner i inlägget)

Efter programet intervjuas Olle och Andreas om juryns hårda ord och då kommer Andres Bagge....



Under kvällen sjöng Idolerna:

Andreas - Solo "You start me up"  och "Gimme som Lovin´" tillsammans med Olle
Minnah -Solo "Jump" och "Calleth you, Cometh I" tillsammans med Elin
Linnea - Solo "Dance with somebody" och "Sunday, bloody Sunday" tillsammans med Jay
Olle - Solo "In the Shadows" och Gimme some Lovin´tillsammans med Andreas
Jay - Solo "Rocks" och "Sunday, bloody Sunday" tillsammans med Linnea
Idol - Solo "I Surrender" och Calleth you, Cometh I" tillsammans med Minnah

Tittarnas röster avgjorde att det var Elin och Linnea som fick duellera. Linnea fick då flest röster och Elin fick lämna IDOL 2010.
Vad tycker Lilla Frun om det? LIKE or TAKE a HIKE?
Lilla Frun säger.......LIKE!

Elin har, tyvärr, med några undantag, varit den som gjort sämre och sämre i från sig.  Det har faktiskt, enligt Lilla Frun, låtit lite gapigt senaste gångerna. Snygg är hon, Elin, och duktig för att vara så ung. Hon kan säkert mogna och bli en fantastisk artist om ett par år, men i IDOL var hon färdig.

Här kommer Olle och Andreas version av Blues Brothers "Gimme some lovin´"
Olle%20Hedberg%20och%20Andreas%20Weise%20%E2%80%93%20Gimme%20some%20lovin

1 kommentar:

Mizca sa...

Jag skall demonstrera mot Mark kommuns agerande i fall där barn inte känner sig trygga. Vet inte om du såg uppdrag granskning där fosterbarn blev omhändertagna från fostermamman och så? Barnen var från Vara men mark kommun har agerat och gjort fel.

Kolla på Demonstration mot marks agerande på facebook eller på fostermamman.blogspot.com så får du läsa om barnen som var med på uppdrag granskning.

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/