Menybar

onsdag 10 november 2010

LE OCH VAR GLAD OCH DET KANSKE SLUTAR I .....SÄNGEN!


Tänker män bara på sex?
 Det kom ytterligare en fråga:


Datum:  Onsdagen den 10 november 2010, 14:19:32
Namn:  Joe doe

Hej!
Hörde en sak för några dagar sen. Nämligen:
En man måste ha sex för att må bra. En kvinna måste må bra för att vilja ha sex.
Detta innebär att jag alrig kommer att få ha sex med min fru igen.
Jag är alltid sur för att jag aldrig får komma till. Hon mår dåligt för att jag alltid är sur.
Hur göra? Vem skall bryta trenden?

Ja, vem ska bryta trenden? DU FÖRSTÅS! Du är ju den som kommit på lösningen, eller hur?! Om det nu är "så enkelt" som du skriver, vilket det mycket väl kan vara. Men det kan ju också vara så att du, som jag tror många andra killar också gör, tillskriver dig själv alldeles för mycket "del i det hela"! Det behöver ju faktiskt inte ha vare sig med dig, eller ditt humör att göra. Kanske det inte spelar någon som helst roll hur du är, eller agerar just nu. Din fru/sambo kanske mår dåligt av helt andra anledningar, och du gör bara saken ännu värre för henne genom att vara sur och inte visa någon förståelse. Oavsett anledningen till att "din kvinna" mår dåligt, skadar det ALDRIG med att vara snäll, uppmärksam, uppvaktande och kärleksfull. Oavsett om det leder till att du får "ligga" eller inte, tror jag att ni båda kommer att må bättre.

Jag har full förståelse för att det är jobbigt att inte ha sex i ett förhållande, eftersom det har en otroligt stor betydelse. Själv anser jag att det står för 70-80 % av förhållandet, om inte ännu mer! Men, det är INTE ALLT! Speciellt inte jämt! Det kan finnas perioder i ett förhållande då det får stå tillbaka på grund av en eller annan orsak. Huvudsaken att man inte tappar "den andra" fysiska kontakten under tiden! Man kan kramas och hålla om varandra och så småningom leder säkert det ena till det andra. Och gör det inte det, på lång sikt, ja då kanske man ska ta sig en funderare på vad som är fel, på riktigt! Prata, prata, prata!!!!! Tala om för din fru /sambo hur du känner det, och lite på att det svar hon ger dig, är det som är sant. Säger hon att hon bara är trött, ja då är det säkert så. Säger hon att hon inte känner sig snygg,och sexig just nu och därför inte vill ha sex, ja då är det säkert så. Lyssna! Och försök att hjälpa henne att "komma" i normala gängor igen!

Om det nu är så enkelt som du beskriver, att allt handlar om en ond cirkel. Du är sur för att du inte får ha sex, hon vill inte ha sex för att du är sur, ja men se då för sjutton till att inte vara sur!
Gör ett försök! Och då menar jag ett allvarligt, seriöst försök!! Var glad, kramig, snäll, hjälpsam osv, och se om det hjälper. Förvänta dig inte att det vänder över en natt. Kanske ett par veckor, upp till en, två månader får du nog ge det! Ví kvinnor, ser inte tiden i sängen (5 min) före sex som förspel, utan förspelet varar hela tiden. Ingen morgonpuss - det läggs på minussidan. Inte hjälpa till med disken- det läggs på minussidan. Inte "se" henne - det läggs på minussidan osv. Axel- och fotmassage - pluspoäng! Komplimanger- pluspoäng. En hel vecka i sängen där du BARA håller om henne utan att ens antyda sex- många pluspoäng! Ja, du fattar!
Så, hem och börja ert nya liv! Le och var glad så kanske det slutar i.....sängen!
Lycka till /Lilla Frun
Låt förspelet vara i gång...dygnet runt...tack!
intressant       Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

Jessica sa...

Aw tack va snäll du är :)
Hoppas du får en trevlig kväll!

dagens vadå? sa...

ja. de lutar åt nikon, fast ja inte vill..

bonde söker fru? kollar du på det?
har aldrig gillat det faktiskt..

nu blir de sängen...

ha de gott!!

Sarah sa...

oj tack!((:
hadesuper!
kram

eantonia sa...

Inlägget om hur man installerar nya teckensnitt är uppe!! :)

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/