Menybar

torsdag 25 november 2010

GERT FYLKING STOPPAS - VILL LÅTA PORRSTJÄRNOR HA SEX I RADIO



Gert Fylking har lyckats...igen!

Gert Fylking, 65, har ett radioprogram som heter "Gerts värld – din röst i natten" i Rix FM.
I går ska han tydligen ha varit på gång att låta två porrstjärnor ha sex i direktsänd radio.
Hur tänkte han här, undrar jag.
Är Gert en desperat "gubbe" som in i det sista, inför pension, måste se till att skapa rubriker och sensation. med alla medel och till varje pris?
Eller är Gert en gubbsjuk "gubbe" som ser sin chans att få sitta på första parkett och se porrstjärnor ha sex...live? (Hur känner han de från första början??)

Från början ska tydligen porrstjärnan, Cheeta, hört av sig till Gert på radio och sagt att hon tycker det är för mycket snack och för lite verkstad, i programmet och om hon kunde få komma och knulla i direktsändning. (hennes ord, inte mina)

Jag uppfattar det som att Gert alltså hade bjudit in de två porrstjärnorna, men att Gerts chef, Christer Modig, avbokad de, utan Gerts vetskap. Gert började, när sändningen närmade sig, undra vart de tog vägen, och ringer upp Cheeta. Han får då beskedet att chefen avbokat.

Gert, som verkar vara en hanlingarnas man, ringer självklart upp sin chef, i direktsändning (har ni hört så sjukt) och har ett praktgräl med chefen inför lyssnarna.

Lyssna här:

Det första som är så himla idiotiskt, tycker jag är att Gert ringer upp sin chef, i direktsändning.
Det andra är att han tydligen, och uppenbart fått NEJ av sin chef tidigare under dagen.

Precis som Christer Modig säger, har ju Rix FM annonsörer, lyssnare och dessutom andra programledare att ta hänsyn till. Det verkar ju ändå som om de allra flesta på Rix FM varit emot Gerts galna förslag, och ÄNDÅ går han vidare med sin idé. Hur tänkte han här. Är det så att Gert Fylking VET att han kommer undan med precis vad som helst?

Jag tycker faktiskt att det låter som om Christer Modig är lite rädd för Gert. Är han rädd för att Gert ska ta sitt pick och pack och sluta? Betyder han så mycket för kanalen?
Det mest lustiga, eller olustiga när man lyssnar är att Christer Modig inte AVSLUTAR samtalet, tycker jag.
Han visste ju att de låg i sändning och ÄNDÅ bara fortsätter han, och gör bara det hela ÄNNU värre.

Gert säger i dag till Aftonbladet att nu, har det gått prestige i ärendet, och att han inte kommer ge sig förrän porrstjärnorna verkligen har haft sex i radio.

Anledningen som Gert ger till "sina tilltag" är lite banala, tycker Lilla Frun.
Han säger att han ville intervjua porrstjärnorna för att få veta hur de kan klara att ha sex inför kameror osv, på beställning. Och så lång är det väl OK. Men de behöver ju inte "bevisa" eller ha någon "uppvisning" i hur de gör. Intervjun hade ju räckt.
Så vilket är det? "Gubbsjuk gubbe", eller "Sensationslysten gubbe"

Lilla Frun är väl ingen jätte beundrare av Gert Fylking, SM  i lavemang i TV och annan sensations journalistik.
Jag är fullt medveten om att många av er läsare nu känner ett behov av att försvara Gert,men tro mig, det behöver ni inte göra. Jag är en fullvuxen kvinna, med rätt till mina åsikter, eller hur?
Visst tycker väl Lilla Frun också att det hade varit kul OM Gert lyckats med sin programidé, något att snacka om, något att blogga om...men kanske var det ändå bättre att det blev som det blev...för Gert. Han fick ju sannerligen PR så det sjöng om det, med facit i hand.
 
Här intervjuas Gert av Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,  
intressant

Inga kommentarer:

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/