Menybar

fredag 26 november 2010

NEMO, KUNGARNA AV TYLÖSAND, ÅTALAS FÖR SEX MED MINDERÅRIG!

Nemo Hedén, Kungarna av Tylösand,
åtals för sexbrott!
Dokusåpa stjärnan från Kungarna av Tylösand, Nemo Hedén, 23, har haft sex med en 14-årig flicka och riskerar nu upp till 4 års fängelse.

Det var på en fest hemma hos en kompis som Nemo träffade tjejen. Han kände henne sedan innan, eftersom deras familjer är bekanta.
Efter lite flörtande hamnade de i säng.

Nemo Hedén, 23
Nemo påstår att han inte hade en aning om att tjejen var minderårIg, men det låter, i mina öron lite konstigt, med tanke på att han kände henne sedan innan. Kanske tänkte han inte på hennes ålder, det kan så vara, men det behöver ju inte betyda att han faktiskt inte visste det. 

Tjejen hade tydligen skrivit om händelsen på sin Facebook (anar man att tjejen ville skryta med umgänget?) och flickans pappa läste vad hon skrivit.
Flickans pappa anmälde händelsen till polisen och nu har åtal väckts mot Nemo, för sexuellt utnyttjande av barn.

Händelsen ägde rum FÖRE inspelningen av Kungarna av Tylösand, och utredningen pågick under tiden serien spelades in.
Kanal 5 säger att hade de vetat om att Nemo var under utredning för brott, hade han aldrig fått medverka.

På något sätt tycker jag synd om Nemo. Tjejer, i den åldern, kan tyvärr vara väldigt utmanande och se betydligt äldre ut än vad de egentligen är.
Och det är ju inte ovanligt på något sätt att unga tjejer, runt 14 år, har sex. Tydligen var det tjejen som tog initiativet till sex, och det var bara några månader kvar tills hon skulle fylla 15.

Det är ju inte så att Nemo tvingat sig på henne.
Sen ÄR det ju olagligt. Självklart! Men förtjänar Nemo ett fängelsestraff?
Nej, jag tycker inte det. Skulle tjejen lida av umgänget, eller ha fått fysiska eller psykiska men av händelsen, ska han så klart ha ett straff, men uppenbarligen var inte så fallet, utan flickan, som sagt, skryter med händelsen på Facebook!
Var Nemo den första hon haft sex med är ju också en fråga som man kan ställa sig.
Och vad gjorde tjejen på en fest med så pass mycket äldre killar kan man ju också undra.

Nu tror många säkert att jag skyller händelsen på flickan och det gör jag INTE. Men de var två om det, och det, och det verkar inte ha förekommigt någon form av tvång eller övertalning.
Hon skulle fyllla 15 om bara ett par månader. Hon visste nog vad hon gjorde, enligt mig! Men...jag kan ju som vanligt ha fel!

Nemo verkar vara en kille som fullständigt tänker med det lilla han har mellan benen. (Till hans försvar kanske) Både han och kompisen Jockiboi skriver bara om hur många tjejer de haft, och allt går ut på sex, sex och åter sex....

Jag förstår så innerligt pappan till flickan.
Jag beundrar pappan att han "bara" polisanmälde. Hade jag varit han hade jag velat göra betydligt mer. Så det är inte det att jag tycker att Nemo har gjort rätt, eller att pappan skulle ha gjort fel ALDRIG!!! Jag tycker bara inte att flickan blivit sexuellt utnyttjad.

Nemo har på sin blogg, skrivit ett långt inlägg om händelsen. Klicka på hans namn i början av mitt inlägg för att komma till Nemos blogg! Detta är ett litet utdrag av vad Nemo skriver:

"Vad jag söker med detta inlägg är varken empati eller medlidande. Jag vill bara att alla ska veta sanningen. Jag är hemskt ledsen för allt detta. Jag vet att det är ett brott men jag handlade faktiskt i god tro. Jag ber om ursäkt till hela min familj, mina vänner och alla ni som står mig nära."

Läs på Aftonbladet om Nemo och att han haft sex med minderårig
Nemo växte upp i kollektic med Gudrun Schyman
Premiäravsnittet av Kungarna av Tylösand slutade med vild sexfest
intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lilla Frun tack igen för dina svar.Har kontaktat dem men fick inte de svaret jag ville ha.
"Hej

Vilket roligt skolarbete!



Ansvariga för startaegetbidrag är arbetsförmedlingen, men det finns mycket information på internet.

Du kan tex läsa mer på den här sidan

http://www.starta-eget-bidrag.se/ "
detta var en av kommentarerna en annan var :

Tyvärr måste jag göra dig besviken, det finns inget bidrag att få. Det starta eget bidrag, som du förmodligen hört talas om, gäller för personer som är arbetslösa och hanteras av Arbetsförmedlingen. Summan de får motsvarar deras arbetslöshetskassa.

Dennis Alexis Hellström sa...

Vidrigt. Om tjejen ville eller inte har inte med saken att göra. Skulden är fortfarande helt Nemos eftersom hon är minderårig. Blir äcklad av de sjuka budskap dokusåporna sänder ut till barn och ungdomar. Det är sorgligt. :(

Linnéa Sandström Lange sa...

Hur kan det vara till Nemos försvar att han tänker med kuken? Inte någonstans är det ett hållbart försvar. Det är ingen ursäkt att man inte kan kontrollera sin snorre. Då får man helt enkelt lära sig.

Lilla Frun sa...

Hejsan Linnea, synd att det inte framkom i mitt inlägg att jag faktiskt var spydig och ironisk mot Nemo.
Det är ju någonting som HAN skulle kunna tycka var en ursäkt och säga "Ja, men jag har ju varit med massor av tjejer, en del minderåriga och det har aldig hänt något för...."

Anonym sa...

Hon visste vad hon gjorde? Hade du skrivit samma sak om det var en man i 40-års åldern som legat med henne? Eller om det var en kvinna i 40-års åldern som låg med en 14-årig pojke?
Det är OLAGLIGT för att hon var ett barn!

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/