Menybar

måndag 22 november 2010

ARTISTERNA I MELODIFESTIVALEN 2011 KLARA!

Melodifestivalen 2011
Nu har SVT 23 av de totalt 32 bidragen klara för Melodofestivalen 2011.
En "ny", men ändå välkänd artist är Daniel Karlsson, som medverkade i Idol 2007. Personligen var inte Lilla Frun någon fan av Daniel under Idolsäsongen, men han kan ju vara bättre nu. (En del skriverier har det väl varit om inte Lilla Frun minns helt fel Var han inte hemlös ett tag?)

Men det finns andra kända namn med på listan. Danny Saucedo t.ex. Han startade också sin karriär i Idol,, och har på senare år varit en av medlemmarna i E.M.D.
Att Danny ska vara med gör mig lite orolig. I ett tidigare inlägg skrev Lilla Frun om E.M.D´s gästframträdande i just Idol.. Problemet denna kväll var att Danny lät riktigt sur och falsk. Förhoppningsvis hade han bara "a bad night" och kommer vara betydligt bättre i Luleå den 5 februari. Han brukar ju sjunga fantastiskt, så det var säkert bara en kråka i halsen. (Bättre om han hade haft den i näsan)

Det kommer fler "gamla" idoldeltagare till 2011-års Melodifestival. Vem har väl glömt Sebastias Karlsson? Flickfavoriten som tog hela Sverige med storm under Idol 2007?
   
Charlotte Perrelli
Jenny Silver medverkade även i förra årets Melodifestival. I deltävlingen i Örnsköldsvik gjorde Jenny fiasko med melodin A Place to Stay.
I år blev Charlotte Perrelli erbjuden Jenny Silvers låt, men SVT nobbade Perrelli och valde Silver istället....om man får tro kvällstidningarna. Enligt Charlotte Perrelli var det hon själv som tackade nej till medverkande i Melodifestivalen.


I andra delfinalen tävlar allas vår Babsan. Denna......öh...kvinna? Man?....öh,...med sitt rosa hår, lösögonfransar och höklackade pumps stl. 45, går hon....han...in för att vinna, eller deltar han...ehh...hon....bara för att det är kul? (Precis som After Dark gjorde 2004 och 2007?)
Sanna Nielsen, Linda Bengtzing och Brolle Jr är väl så välkända namn att de inte kräver någon vidare presentation!!
Elisabeth Andreasson. Jätte duktig sångerska (och vacker), men är hon inte lite för gammal, tycker nog många. Jag kan iblande känna, när dessa damer, (det är sällan herrar) hänger i och liksom klistrar sig fast, kan de inte ge upp nån gång?

Se här vilka artister som ska tävla i Luleå!


Se här vilka artister som ska tävla i Göteborg





Petra September Marklund
 Enligt Poplight är Petra "September" Marklund  påtänkt som en av de artister som återstår att presenteras på en presskonferens nästa måndag.
Ett skvaller som man verkligen hoppas är sant! Hon har ju gjort dundersuccé i "Så mycket bättre"

Jag tror att, med de namn, de hittills presenterat, kommer det att bli en kul och spännande festival. Bra artister, med en lagom blandning av olika stilar!


Här kan du läsa tidigare inlägg om Marie Serneholt och Rikard Olsson
och här om Årets programledare av Melodifestivalen 2011



Läs här Aftonbladets artikel om Perrelli och Melodifestivalen 2011
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,   
intressant

8 kommentarer:

louise sa...

Sv: du får vara med i morgon kl 16.00:-)

Fotograf Nathalie Agnekil sa...

Åh, tack! Det kan vara något av det finaste någon sagt till mig :)

louise sa...

sv: ja :))

julia sa...

hihi mysko :)

Therese sa...

Tack så mycket ! Din sida är jättesnygg! Gillar din header med! ;D

Anonym sa...

öh ursäkta men det var verkligen inte Danny som sjöng falskt! Så fan heller! Det var både erik och matte. Hur lyssnar du egentligen? Det var riktigt dåligt, men Dannys stämsång hjälpte ju upp det.

Lilla Frun sa...

Hejsan Anonym!
Ha ha, ja så kanske det var! Lilla Frun kan tyvärr inte skryta med något vidare musiköra,och hörde bara att Danny inte sjöng likadant som de andra två. Kunde väl aldrig tro att det var TVÅ dåliga och bara en bra. Men så kan det ju säkert ha varit!
Ber verkligen om ursäkt för detta, Danny! Sorry!
Ha en underbar dag! Och tack för ditt påpekande!
Mvh Lilla Frun

Unknown sa...

haha min kommentar kom visst inte med så jag skriver väl om den. Men asså INGEN sjunger ju falskt men jag håller med om att Danny inte är helt 100% här. Inte dåligt, men som du säger så brukar han ju faktiskt sjunga helt fantasiskt. Felelt är tkr jag att han sjunger alldeles för lite i sången. Jag har hört han sjunga live många ggr och han är gryyymt bra, f.ö. så tycker jag annars att han är den bästa sångaren i EMD.

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/