Menybar

måndag 22 november 2010

SKA JAY SMITH ...STANNA ELLER GÅ? DELAR DET SVERIGE I TVÅ LÄGER?

Jay´s stanna eller gå, delar
Svenska folket i två läger
Beroendeexperten: Hasch är en mycket farlig drog!

TV4 har satt Jay Smith i "hemligt" åtgärdsprogram för sina drogproblem.
Hasch är en mycket farlig drog
menar drogexperten
Programmet kommer kosta honom all ledig tid och det är priset man får ta, säger Jay själv. Jo, tacka för det. TV4 vill väl se till att Jay är upptagen på sin fritid, och försöker därmed gardera sig från fler "skandaler", tror Lilla Frun. Håll honom upptagen så han inte hittar på mer bus!
(Bli inte upprörda nu! Jag vet också att TV4 bryr sig om Jay och även håller honom sysselsatt för att hjälpa idolen.)

– Vi försäkrar oss om att det här inte på något sätt kommer att ske igen under den resterande ”Idol”-perioden, säger programmets exekutive producent Magnus Karlsson Lamm. Men sen då? undrar Lilla Frun. Vem ska stötta, och hålla dygnet runt koll på Jay då?
Säkert klarar han sig de veckor som är kvar av Idolsäsongen, men det är väl sen som de stora problemen och utmaningarna kommer för Jay?

Om det var rätt att Jay fick stanna i Idol verkar ha delat Sverige i två delar. Hälften tycker att han har all rätt att vara kvar, och den andra halvan att han skulle åkt ut med huvudet före.
Känslorna blir upprörda från båda sidor. Och är inte det lite typsikt oss svenskar.
Vi älskar när vi ges chansen att tycka "för eller emot" i något ämne, och har man tur står folk faktiskt fast vid sina åsikter.

Men tyvärr, alltför ofta, tycker jag att det finns alltför många som "vänder kappan efter vinden" och ändrar åsikt utefter vem de pratar med. Det finns också den kontroversiella typer som ändrar åsikt utefter vem de sist pratade med. Den kontroversiella typen gillar att tycka tvärtemot. Och använder gärna argument som den som de sist pratade med använde för att visa sin ståndpunkt. I det läget gick åsikten rakt emot den kontroversiellas, men det hindrar inte på något vis att den kontroversiella "lånar" argementen i samtal med nästa.

Nu kom jag visst från ämnet alldeles. Det var ju Jay, jag pratade om....
Jag tror att det kommer bli helvetes jobbigt för Jay på fredag kväll.
Att stå i en fullsatt arena, och inför miljoner tv-tittare, efter de tidningsskriverier som varit, kräver den allra starkaste man!
Klarar han det, får han allt beröm från mig, och en superstor eloge. (Samtidigt kan man inte undgå att fundera på vad TV4 och det team som finns runt Jay är villiga att göra för att Jay ska klara ett uppträdande och samtidigt se lugn och samlad ut.....? Lugnande?)

I en artikel i Expressen uttalar sig en beroendeterapeut, Sonny Fridh, om sin tveksamhet till hur ett åtgärdsprogram ska gå att kombinera med Jays deltagande i Idol.
Det finns återfallsprogram, och man fokuserar då på anledningen till att man "trillat" dit igen. Att ta in experthjälp är absolut nödvändigt, och hur TV4 ska kunna ge Jay det tidsutrymmet, samtidigt som han medverkar i programmet blir nog väldigt svårt.
Enligt beroendeexperten är hasch en väldigt farlig drog, som sitter i längre och påverkar känslorna enormt mycket.

Ge Jay en chans att klara det här! Låt honom koncentrera sig på sitt åtgärdsprogram och önska honom, från hela svenska folkets hjärta, välkommen tillbaka nästa år!!

Vad Lilla Frun tycker om att Jay får stanna i Idol efter att knarktestet visat positivt kan du läsa här.

Hasch påverkar känslorna enormt mycket

Artikel i Aftobladet
intressant  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 kommentar:

eantonia sa...

Det är jättebra att dom hjälper honom iallafall! :)

btw nu finns det uppe klipp där jag sjunger! :)

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/