Lilla Frun, måste tyvärr säga att jag INTE tycker att Jay ska få vara kvar i IDOL. Normalt sett tycker jag att alla förtjänar en andra chans, och att alla har rätt att gör ett misstag. Alla människor har ett lika värde och ingen människa är sämre än någon annan. Men i det här fallet anser jag att TV4 har en klar skydighet att plocka ut Jay.
Det är konstigt att det verkar så "accepterat" av TV4 att Jay tar droger. Är det vanligt i "kändisvärlden", och därför ingen som reagerar speciellt mycket???
I Expressen står det också att TV4 vetat om Jays återfall en tid, men att de valt att "mörka" det. Fy skäms att lura tittarna så, säger Lilla Frun.

För det första är det många barn och ungdomar som tittar på programmet, och ser upp till sina IDOLER. Jay är INTE en bra förebild och IDOL om han har problem av det här slaget. (Oavsett hur många gånger eller vilken typ av knark det är.)
TV4 borde visa alla barn och ungdomar att de tar ställning här. Självklart ska Jay erbjudas hjälp och åtgärdsprogram (hur luddigt det nu än låter), och erbjudas att söka igen, nästa år om hans provsvar visar negativt då.

Men den viktigaste anledningen att plocka bort Jay tycker jag ändå är för Jays egen skull. Det kan det väl INTE vara rätt för Jay att fortsätta IDOL, i det läge han befinner sig nu. Jag kan tänka mig att det är oerhört hektiskt och stressigt för Idoldeltagarna, och vad Jay behöver nu är väl att fokusera på att få hjälp.
När Idol är slut, är ju inte deltagarnas resa slut. För Idolerna väntar turnéer, skivinspelningar, medverkan i olika TV sammanhang osv osv. Det kommer inte ge Jay en chans att fokusera på sig själv. Då han har haft stora problem med knark tidigare, och ramlat dit igen just under IDOL, är väl risken överhängande att han kommer ha svårt att låta bli i framtiden.
Ge Jay en chans, att i lugn och ro, ta hand om sig själv.

Här kan du läsa vad folk tycker om att Jay får vara kvar.
Aftonbladet finns intervjuer och klipp. Titta också här här här och här!

Här är ett klipp från presskonferansen!


intressant