Menybar

fredag 26 november 2010

OLLE FÅR REVANCH OCH LINNEA RÖSTAS UT UR IDOL 2010

Idol - fredagsfinal
Fredagsfinalen började inte så bra för Idol, då Peter Jihde, under genrepet, kraschade in i en stolpe och skadade sig i ansiktet.


Peter Jihde - den stora stjärnan i IDOL
Lilla Frun tycker att Peter Jihde är den största stjärnan av ALLA i Idol. Han är så otroligt proffsig, avslappnadoch gör aldrig några fel. Skulle han säga eller göra något tokigt, räddar han ALLTID situtionen med ett skämt. Oftast vet man inte ens om det var inövat och planerat, eller inte!

Men smällen Peter fick under genrepet fick tydligen programledaren att både sluddra och svamla.
Efter läkarvård och vila på hotellet, mår han nu i alla fall bättre! (detta skrevs innan kvällens program. Följande skrevs efter)

Det var med stor spänning man i kväll satte sig framför TV:n för att titta på IDOL.
Dels för att få bekräftat Peter Jidhe mådde bra vilket han absolut verkade göra. På IDOLEN Jihde syntes inte ett spår av smällen.

Spännande var det också att se hur Minnah skulle klara kvällen efter alla skriverier om att hon tappat rösten. Minnah gjorde en fatastisk kväll. Som vanligt, enligt Lilla Frun. Rösten höll. skapligt, även om den inte var riktigt lika bra som vanligt.

Och sist, men inte minst var man självklart väldigt nyfiken på hur Jay skulle klara kvällen, efter den vecka av
 uppståndelse och rabalder som varit.

Jay sjöng, precis som de andra deltagarna 2 låtar under kvällen. Och JAG tyckte inte att han gjorde någon av låtarna speciellt bra. Om det var för att pressen var hård på honom, och kanske nerverna spökade, har jag ingen aning om.
Enligt Lilla Frun, såg Jay lite FÖR självsäker och kaxig ut! Som om allt rabalder under veckan stigit honom åt huvudet. Precis som jag skrev i ett tidigare inlägg tycker Lilla Frun att Jay verkar lite FÖR trygg efter det som hänt. Jag tror att en del av Jays charm har varit hans lite taskiga självförtroende, och nu när det verkade som bortblåst, föll han liksom på eget grepp.


I kväll dominerade Olle Hedberg
Gulliga Olle gjorde i kväll succé, och kanske han nu tar över Jays ledning. Man kan ju hoppas, både med tanke på Jays "förflutna", men också för att det skulle vara så roligt om spelbolagen fick lämna tillbaka pengarna de redan betalat ut till de som röstat på Jay som vinnare.Läs här om hur säkra spelbolagen varit på att Jay ska vinna Idol 2010

Tjejerna hade känslorna utanpå i kväll, och tacka sjutton fördet. Nu är det allvar!
Linnea grät efter ett av sina framträdanden, som hon sa, för att hon var så oerhört tacksam att ha kommit så här långt. Det hade hon aldrig kunnat tro, när hon var liten, och var så osäker och självkritisk!
Linnea har all anledning att vara stolt!!!

Till slut var det ändå Linnea och Minnah som fick duellera om att få stanna i IDOL 2010. Och tyvärr,vilket jag skulle sagt om vilken av de andra deltagarna som helst, utom Jay, var det Linnea som fick åka hem.

Jag förstår, helt klart, Linneas besvikelse. Hon har naturligtvis drömt att stå där i Globen, som vinnare, precis som de andra.
Men jag tror inte att Linnea ska oro sig alltför mycket! Hon kommer med all säkerhet sjunga i Globen, solo, vid något annat tillfälle. Vi har inte sett det sista av Linnea. Det törs jag lova!!
Så vad tycker då Lilla Frun om att det var Linne som fick åka?
LIKE or TAKE a HIKE?
Lilla Frun säger........

TAKE a HIKE!



Som ni säkert redan har gissat, tycker Lilla Frun att Jay skulle åkt. Och INGEN annan! But it aint over until the fat lady sings......

Läs annars här vad Lilla Frun tycker. Ska Jay stanna, eller gå? 
Här kan du läsa om vad Lilla Frun tycker om att Jay testats positiv för knark
Läs här om hur Peter Jihde kraschade in i en stolpe under Idol genrepet  Expressen säger så här
Läs i Aftonbladet om Jays "comeback"
Linnea har all anledning att vara stolt.
Till Expressen säger Linnea så här
Snacka om revanch, Olle Hedberg!

intressant  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Lilla Frun tack igen för dina svar.Har kontaktat dem men fick inte de svaret jag ville ha.
"Hej

Vilket roligt skolarbete!



Ansvariga för startaegetbidrag är arbetsförmedlingen, men det finns mycket information på internet.

Du kan tex läsa mer på den här sidan

http://www.starta-eget-bidrag.se/ "
detta var en av kommentarerna en annan var :

Tyvärr måste jag göra dig besviken, det finns inget bidrag att få. Det starta eget bidrag, som du förmodligen hört talas om, gäller för personer som är arbetslösa och hanteras av Arbetsförmedlingen. Summan de får motsvarar deras arbetslöshetskassa.

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/