Menybar

torsdag 18 november 2010

BONDE SÖKER FRU: BONDEN ANN-KATRIN KÄNNER FÖR LITE OCH PERNILLA HELLSTRÖM KÄNNER FÖR MYCKET! KAN DET ALDRIG VARA LAGOM?

 
Detta inlägg måste jag själv erkänna blev väldigt blaha, blaha, ja ha! Snabbt skulle det gå, eftersom jag ska bort hela eftermiddagen. och då blev det vad det blev....Håll till godo!
Dessutom väntar jag på slutet av ett brev från "Ola...fast egentligen inte". Finns att läsa i Gästboken. Lilla Frun svarar så fort hon får del 2! Håll utkik efter inlägget!

Pernilla Hellström Bonde söker Fru

På Bonde söker fru, i går, valde bonden Johan Ivarsson att skicka hem Pernilla Hellström.
Och det knäckte Pernilla helt.
Lilla Frun, måste säga, att hon inte är förvånad. Har man sett de andra avsnitten uppfattas Pernilla som om hon mest hela tiden går runt och kämpar med nerverna. (Kanske har TV4 vinklat det så, eftersom de sitter med facit...)
I programmet fick man se att Pernilla blev mycket ledsen, och att hon hade svårt att hålla sig från att bryta ihop.
Den charmiga Bonden Johan Ivarsson
tycker så klart att det är tråkigt
att ha gjort någon ledsen!
(Hur man kan bli sååååå våldsamt kär, efter bara några veckor, har jag mycket svårt att förstå. Speciellt som de deltagande tjejerna hela tiden är medvetna om att de kan få åka hem.)

De verkligt upprörda scenerna doldes dock för tittarna.
Pernilla, bröt i hop på "sitt" rum på gården och fick tröstas av tv-teamnet. De ville heller inte att Pernilla skulle köra själv, när hon var så upprörd, utan skjutsade hem Pernilla. (Vem satt då i bilen som åkte i väg på TV:n, undrar Lilla Frun.)
Efter att Pernilla kommit hem ringde TV4 henne flera gånger för att höra hur hon mådde.

Ja, så kan det gå, när inte haspen är på!

Hela artikeln på Aftonbladet kan du läsa här


TV4 produktionen har det hett om öronen. Inte nog med att de får skjutsa hem ledsna flickor, de får också i panik försöka få igång bonden Ann-Katrin, som är stel som en fura på sina dejter. De tipsar killarna på gården om olika förförelseknep, de peppar Ann-Katin, de kommer med förslag på saker att göra för att lätta upp stämningen, men inget hjälper. De pinsamma dejterna med evighetslånga tystnader bara fortsätter.
Kanske inte jätte konstigt att Ann-Katrin är ensam?

Ann-Katrin Bonde söker Fru
är inte lättflörtad
Bland annat ska TV4 produktionen ha försökt påverka Ann-Katrins klädstil. Vilket Lilla Frun absolut inte tror att de lyckades med. Snygga Adidas shorts, Ann-Katrin!

Hela artikeln på Aftonbladet kan du läsa här
intressant  Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer:

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/