Menybar

onsdag 17 november 2010

ENSAM MAMMA LINDA, STEKAR JANNE OCH CHRISTIAN


Ensam mamma söker 2010

Ensam mamma Linda

I söndags kväll var det ännu ett avsnitt av "Ensam mamma söker" och Lilla Frun ställer sig frågan:  "-Varför får Linda så mycket mer uppmärksamhet i media, än vad Emma och Petra får?

I gårdagens nätupplaga av Aftonbladets nöjesblad fanns flera klipp och artiklar av Linda,men inte ett enda av de andra två söta mammorna! Och samma sak gäller Expressen.
Är det större "sensationsvärde" på nyheter om Linda, och i så fall varför?
I senaste avsnittet skickade Linda hem Glenn, vilket Lilla Frun tyckte Linda gjorde rätt i.
Christian i ensam mamma söker
säger att han faktiskt är kär i Linda
Killarna, som var kvar, förberedde en liten fest för Linda, och under tiden var Linda och hennes kompis smarta nog att skriva några frågor till killarna, med avsikt att ställa dem mot väggen!
I TV visades inte att Linda och hennes vän förberett frågorna, och den enda fråga som ställdes i TV var om killarna var kära i Linda. Christian och Paul svarade att Ja, det var de, men Stekar Janne svarade lite mer undvikande. Han sa att kär hade han inte blivit, men att han kanske kunde bli.



Paul i ensam mamma söker
säger att han faktiskt har varit
kär i Linda länge.

Lilla Frun undrar om Stekar- Jannes svar fick Linda att bli mer säker på att välja någon av de andra killarna, och då troligen Christian, eller om hon tänker "Nu, jädrar, ska jag visa den där Janne att han visst är kär,. ( Så tänkte nämligen Lilla Frun när hon träffade sin man för 12 år sedan. Han sa att något förhållande var han inte intresserad av och då tänkte hon. "-Det ska vi nog bli två om!) 
Personligen tyckte Lilla Frun att Janne var mycket ärlig och modig som vågade svara som han gjorde. Han kunde ha svarat JA på frågan om han var kär i Linda, och därmed säkrat sin framtid lite mer. Att han inte svarade ja, tycker jag tyder på en ärlighet och självinsikt som få män har. Samtidigt kan det ju vara skönt för Linda att veta, om hon skulle välja Janne, att han inte är typen som kärar ner sig till höger och vänster och blir blixtförälskad i första bästa.

På videoklippet nedan får ni se material som INTE visades i Söndagens avsnitt. Där verkar Janne försöka "rädda upp" situationen med Linda. Lyckades han, tror ni? Det tror inte Lilla Frun! Jag tror att det blir Christian och Paul som får följa med Linda på semester. (Och kanske har nog Linda ett extra gott öga till mysiga Christian! OCH TITTA IN PÅ LINDAS BLOGG HÄR så får ni se jätte fina bilder på Linda och Petra i superläckra underkläder! Linda tycker hon ser för förförisk ut, men det tycker INTE Lilla Frun. Hon ser ut som en modell som inte gjort annat än plåtats i underkläder, och detsamma gäller SUPERVACKRA Petra!



Stekar Janne i Ensam mamma söker
2010
Jag har ju skrivit ett tidigare inlägg om att Linda köper inte grisen i säcken (Läs här) som sedan Linda svarar så fint på. Läs här. OM Linda, mot förmodan, skulle läsa även detta inlägg, vill jag bara säga att jag innerligt hoppas att du förstog att jag inte på något sätt dömmer eller tycker att du handlat fel. Någongång! Jag är mycket imponerad av er, alla 3 mammor, som är med i serien. Annars skulle jag ju inte skriva om er!
I ett senare inlägg tänker Lilla Frun skriva om de andra två mammorna! Håll utkik!
Läs hela artikeln i Afonbladet här! Där finns också en gullig liten film om när Linda och Janne pussas i bastun. Bilder som inte visats på TV!

intressant   Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/