Menybar

fredag 7 januari 2011

Anders Bagge, Andreas Weise, Alexander Rybak m.fl.....LET´S DANCE!!!

Äntligen! Nu är jag tillbaka, efter en månads...uppehåll! Nästa vecka återkommer jag med en förklaring till vad jag pysslat med sista tiden...Surprise, surprise, men ännu så länge måste det vara en hemlighet. Tyvärr! Håll ut!
Så länge, vill jag bara tacka alla som skickat snälla mail, skrivit i gästboken och lämnat kommentarer om att ni saknar mig. Det har verkligen värmt under de här veckorna, som varit ganska tuffa, och dramatiska! Men, som sagt, svaret får de som vill, läsa om nästa vecka!

Det har hänt en hel del sedan sist (förrutom tomten, julafton, nyår osv) Det verkar som att avslöjandena, skriverierna och ryktena inom "TV-världen" varit ganska många, detta "jullov"

Det har ju bl.a varit sista programmen av "Bonde söker Fru" Jag har inte själv sett de två sista programmen, men har förstått att "Bonde Jonas" fortfarande är singel, trots att det tydligen hettat till mellan Sara och den snygge bonden under deras resa till Spanien.Jonas är ett hett ämne bland landets kvinnor, och får inte vara ifred för alla beundrarinnor. Kanske är han inte singel så länge till?
Bonden Ann-Katrin fortsätter vara "taggatråd" och leva ensam, efter att ha dumpat Per-Johan under deras gemensamma resa. Inte helt oväntat, känner jag. Jag tror aldrig hon ville träffa någon. I så fall hade hon nog ansträngt sig lite mer.
Bonden Tomas blev övergiven innan programmet ens var slut, men jag tror ändå att han har goda chanser att träffa någon nu efteråt.
Pressen, stressen, kanske fel kvinnor och tv-kameror gjorde det nog svårt för Tomas att riktigt slappna av. Men det finns nog kvinnor i vårt avlånga land som kan sätte lite fart på den snälla bonden, eller vad tror ni?
Bonden Johan fann tydligen kärleken med Amanda. Kul! Man vill ju helst se att att alla paren blir kära och det slutar lyckligt för de alla. Men, tyvärr blev det bara 25% vinst denna gång.

Peter Jihde ska tydligen hoppa av Idol. Är det bara skriverier? Kommer vi få följa Idol nästa år, eller kommer Andreas Carlsson, Anders Bagge och Laila också hoppa av när deras "hjärta" inom Idol valt att sluta? Om de kör vidare, vem ska då axla manteln efter Jihde?
På Aftonbladet har 72 000 röstat och läsarna vill ha David Hellenius som efterträdare till Peter Jihde. David skulle säkert klara uppdraget galant, men blir vi inte då lite "trötta" på Hellenius. Ska vi titta på honom varenda fredag året runt? Någon annan duktig programledare måste väl TV4 ha?Själv håller jag med Andreas Carlsson om att Måns Zelmerlöw skulle vara en utmärkt kandidat. Ja, vi får se, hur det blir med det!

Anders Bagge
Let´s Dance 2011
Anders Bagge får vi ju se redan i kväll i Let´s Dance.
Anders Bagge är tydligen mitt uppe i ett "kärlekskaos" och vi hoppas att det inte påverkar hans dansprestationer i kväll, utan att Anders kan fokusera och inte göra några snedsteg.
Han har tydligen, enligt klipp på Aftonbladet, haft det lite si och så med att lära in de olika danserna och flera gånger tappat tron på sig själv.
Hoppas också såklart att Anders Bagge och hans fru kan lösa sina kärleksbekymmer och slippa skicka in skilsmässopapprena någon mer gång.
Visst är parets relation nästan som en romantisk komedi, med t.ex. Jennifer Lopez och t.ex. Bruce Willis (Anders Bagge har ju en viss likhet med honom. Håll med?) ,som träffas över Internet, blir kära, bråkar gör slut, blir i hop igen, bråkar igen, lägger in om skilsmässa och tar tillbaka skilsmässapapprena samma dag som de lämnades in! Hoppas Anders Bagge och hans Sarah Johansson får ett lika lyckligt slut på sin kärlekshistoria som de flesta andra kärlekssagor!

En annan "stor man" med kärleksbekymmer är tydligen Frank Andersson, även han aktuell i kvällens Let´s Dance. Nu verkar det ändå som att Frank och hans 15 år yngre sambo kan hitta ett sätt att kompromissa i förhållandet. Även för Franks skull hoppas vi att han kan hålla fokus på dansen i kväll.

Ja, Let´s Dance var det, ja! I kväll går det första programet för säsongen av stapeln.
I ett tidigare inlägg skrev jag om deltagarna och den nya jurymedlemmen! Startfältet för Let´s Dance i år är riktigt bra, tycker jag, och jag ser verkligen fram emot riktigt spännande och kul fredagskvällar.

Andreas Weise
Let´s Dance 2011

Det har ju varit en del skvaller om programmet nu innan premiären och man undrar om det är PR-trick från TV4 eller om det ligger sanningar bakom alla påståenden. I vilket fall fungerar det. Man blir ju bara ännu mer nyfiken och kommer sitta som klistrad i kväll klockan 8.
En playboy-modell har ju tagit över en av juryplatserna, Hannah Graaf dansar för sin syster, Alexander Rybak som ser så liten och vän ut har ju en förmåga att tappa humöret och spåra ur. Han har dock lovat att sköta sig i Let´s Dance. (Men tänk vad kul det vore om han verkligen tappade besinningen och gick bersärkagång bland jurymedlemmar, publik och orkester)

Lilla Fruns favorit i IDOL, Andreas Weise, kommer ju också delta i kvällens Let´s Dance. Och Lilla Frun håller tummarna för honom. Efter vad jag har hört är det inte bara jag som gillar Weise, utan han har snabbt blivit en favorit bland hela svenska folket. Tyvärr går fansen till överdrift och Weise trakasseras av sina fans.
Kör hårt Andreas! Hoppas du är lika bra på att dansa som att sjunga!!!

Nu svenska folket. Nu kör vi! LET´S DANCE!

intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer:

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/