Menybar

tisdag 30 november 2010

FÅR JAG LOV TILL LET´S DANCE

Efter nyår startar en ny säsong
av Let´s Dance
Efter nyår börjar en ny säsong av publikfavoriten "Let´s dance. Då är IDOL över och TV4 fyller ut fredagskvällarna med kändisar av alla de slag.

Björn Ranelid klar för Let´s Dance 2011
Klara för en sväng om på dansgolvet är bl.a författaren Björn Ranelid, 61, den skånska ordbajsaren, med de isblå ögonen. (Kommer det bli någon programtid över för dans om de ger en mic till Ranelid?)
Ranelid har aldrig sett Let´s Dance, ( de har tydligen ingen TV.....????)  men smyger nu iväg till träningen, på Gärdet, med dansskorna i högsta hugg!
Ranelid är nog en man som man antingen älskar, eller hatar. Jag tycker han verkar ganska rolig, det lilla jag såg av honom i "Skavlan" förra säsongen.

För två år sedan deltog Magdalena Graaf, i Let´s Dance, men drabbades av en akut hjärnblödning, och tvingades hoppa av. Hennes danspartner var Daniel da Silva, och det ryktades om romans mellan dansparet.

Hanna Graaf klar som dansare i
Let´s Dance 2011
Nu i Let´s Dance 2011 är Magdalenas syster, Hanna Graaf, nu också klar, vilket Lilla Frun tycker är lite brist på fantasi från TV4.
Sverige har HUR MYCKET duktiga kändisar som helst. Sångerskor, skådespelare, politiker, idrottare, programledare, såpakändisar, ja listan kan göras hur lång som helst.
Varför ta Hanna Graaf? Är det så i den familjen att får den ena syrran göra något, så ska den andra också få göra samma sak?

Hanna är säkert jätte bra på alla sätt och vis, och förtjänar säkert platsen i Let´s Dance, det bara blir så........fantasilöst, på något sätt.

Klar för programet är också hoppryttaren Helena Lundbäck, 34, som
 precis som de andra två, varken bekräftar eller dementerar sin medverkan.

TV4 vill att deltagarna ska vara hemliga så länge som möjligt, men här sitter vi ju i alla fall och läser om 3 av de.

Tydligen är många av de proffissionella dansarna utbytta, vilket är synd.
Man började ju gilla och "känna" de lite vid det här laget. Men samtidigt kan man förstå de. Det måste vara oerhört påfrestande att träna så hårt varje vinter och vår och det måste ta mycket tid, och fresta på kroppen och psyket ordentligt.

Med bara några veckor kvar till premiären av Let´s Dance på TV4, ryktas det om att David Hellenius hoppar av som programledare.  (Undrar vem det blir istället, i så fall?)
Själv säger han att han inte hunnit fatta något beslut ännu. David har ju sin hörna på torsdagskvällarna, ett program som Lilla Frun gillar.
Är det bara ryktet som säger att
David Hellenius kanske
hoppar av Let´s Dance?
Jag tycker David får sina intervju-offer att vara avslappnade och trygga, vilket gör att det kanske pratar lite mer om sig själva än vad de skulle gjort i en annan intervju.

Däremot finns det vissa inslag och scener som börjar bli lite tjatigt tycker jag.
Det var likadant i (jag tror det var) "Hej Babberibba" där vissa saker tjatades sönder så till den milda grad. Då var det kungen som imiterades och gnagde hål i huvudet på en, och nu är det Mikkelsens "dagar på dagarna" som ska vara roligt men kanske inte riktigt är det.

Läste i en intervju att den självsäkre David faktiskt varit ganska blyg som barn. David tror, att för att lyckas som programledare måste man vara lite vanlig. Och om det är det som David eftersträvar tycker jag att han har lyckats. Han är sig själv, verkar det som, och det får som sagt både gästerna och oss tittare att slappna av och känna oss trygga.

Ibalnd kan David Hellenius uppfattas som lite dryg, enligt mig, men det är han nog inte.
Vi var, förra säsongen, uppe i huvudstaden och var med på inspelningen av Let´s Dance, och David skojade och skämtade med oss i puliken hela tiden.
Efter programet gick han runt och pratade och skojade med, framför allt, alla barn.

Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent för programmet, säger att både David Hellenius och Jessica Almenäs är tillfrågade och har tackat ja. ( Har det blivit ett litet missförstånd här, eller tar David väldigt seriöst på "hemlighetsmakerit"?

Det blir ju också en del förändingar på juryfronten av Let´s Dance.
Av de 4 tidigare"bidde" det bara 3.
Tony Irving, Dermot Clemenger och Ann Wilson har tackat ja till att fortsätta med ”Let’s dance”, men Maria Öhrman är däremot fått sparken, utan motivering.

Jurychefen Tony är arg för beslutet och säger att det hade varit bättre för Let´s Dance om hela juryn skulle blivit utbytt. Men det tycker INTE jag. Det är ju Tony, Ann och Dermot som gör Let´s Dance så roligt. Maria Öhrman tyckte jag mest var gnällig på slutet så det gör inte så mycket om hon inte är kvar.

Isabel Edvardsson, en frisk
fläkt i Let´s Dance 2011
28-åriga dansaren, nakenmodellen och Playboybruden Isabel Edvardsson blir ny medlem i "Let's dance"'-juryn. Jag har förstått att det upprört många, men eftersom jag inte har en aaaaaning om vem människan är, kan jag bara säga att det säkert blir en frisk fläkt i programet.
Isabel är väl också proffsdansare, och då menar jag inte bara påldans.
Hon kanske kan klä av sig naken. Vem vet?

Tony tycker också att det skulle göras andra förändingar inom Let´s Dance. Ändra scenografi, utveckla kläderna och dessutom någon som Lilla Frun har eftersökt länge, nämligen förbättra musiken.

Varje fredag sitter jag och retar mig på att sångaren/sångerskan inte kan sjunga, det är falskt, dåligt och kunde göras betydligt bättre! Och det tycker tydligen Tony också.

Nu ser vi fram emot premiären för Let´s Dance 2011, och väntar också med spänd förväntan på vilka de övriga dansarna är! Håll utkik!


intressant   Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/