Menybar

fredag 3 december 2010

OLLE, MINNAH OCH JAY I SEMIFINAL IDOL 2010

Dags för semifinal i IDOL 2010
Så i kväll är det dags igen för ännu en fredagsfinal i IDOL! Semifinal!
Är det inte märkligt hur fort veckorna går? Det var ju söndag när jag blinkade sist....

Idolerna är trötta och slitna när det börjar närma sig final! Minnah säger att hon inte kunnat föreställa sig att idoltiden skulle vara så intensiv och tuff som den varit.
Olle är frustrerad. Han kan stå på en fotografering och tänka att "här vill jag inte vara, jag borde öva i stället"
Han berättar att han t.ex fått åka för att träffa "Länsförsäkringars ekonomichefs barn" i stället för att öva, vilket jag tycker låter helt absurt.
Vad är det för press TV4 sätter på deltagarna! Va? För deras karriärers skull tror jag inte att ett sånt besök varken gör till eller från, men att leverera till max på fredagarna kan ju avgöra hela deras framtid. Ge Idolerna chans att öva! Det blir bättre för Idolerna, och det blir bättre för oss tittare!

Jay säger att han börjar bli sliten. Det är mycket att göra och ett hårt jobb. Ja, det är klart, om TV4 kräver så lustiga saker av sina deltagare! Skärpning tv4!!

Jay Smith Idol 2010

Det måste kosta enormt mycket pengar för de anhöriga att resa land och rike runt, för att se "sin idol" uppträda. För umgås med de anhöriga hinner tydligen inte Idolerna.

För Jays del måste det var blandade känslor.
Det är säkert han som sagt att han inte vill att familjen lägger ner mer pengar. Resorna kan ju inte ruinera de! Nu tror, i och för sig, Lilla Frun, att Jay kommer tjäna en väldans massa pengar om bara ett litet tag, på skivor, framträdanden osv. Men det hjälper ju inte nu!

För Jays del måste det ändå kännas lite trist! Det måste ju vara "ett extra" stöd att ha någon i publiken som älskar en för just den man är, och som känner en utan och innan!
Men i kväll får tydligen Jay klara sig på egen hand!

Jag tror att artikeln, om Jays ensamhet, kan vara till Jays fördel!
Folk kanske tycker synd om Jay för att han inte har någon anhörig i publiken, och röstar på honom för den
skull!
Enligt Lilla Frun skulle det vara lite fel, i så fall. Man ska rösta på "sin idol" för deras Idolmöjligheter. Vem är den största Idolen, och har alla de egenskaper som krävs?
De som tycker det är Minnah som är den största Idolen, ska rösta på henne! Vissa tycker Olle och sätter en röst på honom, och vissa tycker att det Jay, och röstar då på honom. Inte för att det är synd om en person, vilket artikeln i Aftonbladet fick det att låta som.

I kväll är det "Juryns val" som tema. Det är lika spännande varje år, tycker jag! Juryn väljer ut en låt som deltagaren får briljera i, och en låt som blir en utmaning!
Enligt ALLA experter sitter Jay så säkert som han bara kan, i kvällens semifinal. Men vad hände förra året?
Då trodde alla att det var Erik Grönwall och Tove Styrke som skulle stå mot varandra i fnalen, men så blev det ju inte! Calle Kristiansson sopade mattan och Tove fick åka hem!


Jay ska i kväll sjunga "Enter sandman". Och den låten borde vara Jays! Han borde kunna briljera något enormt med den låten.
Som låt nummer två ska Jay sjunga en av de bästa låtar som finns! Elvis "In the ghetto" - så sjukt bra. Undrar om Jay kan göra den rättvis, bara. Har lite svårt att se det framför mig!


Olle har ju tydligen varit sjuk i veckan, och är visst fortfarande rejält dålig!
Olle ska framföra "Everybody´s changing" och man undrar ju hur rösten ska klara sig! Olle är också mycket besviken över juryns "glänsar låt" till Olle. Han hade aldrig hört den, och tycker dessutom att den är dålig!
Förra veckan var ju Olle, "high five" helt fantastisk, och det kommer bli tufft att nå upp till samma framgång i kväll! Då måste Olle satsa ALLT! Och det kanske inte är så lätt när man både är sjuk, och dessutom tycker att låten man ska sjunga är kass!

Under Olles andra framträdande "Born to run" kommer tydligen Olle run out i publiken, precis som förra fredagen! Något jag tror att han gör lite rätt i faktsikt!
Vi vill se Olle släppa lös och ge sig hän! Go Olle!!!


Även Minnah är fortfarande dålig i halsen. Men i kväll ska hon sjunga en av mina favoritlåtar, A total Eclipse of the heart! Orginalsångerskan Bonnie Tyler låter ju alltid som hon har halsont och är hes, så den låten kommer nog Minnah klara perfekt. Minnah har blivit riktigt bra, tycker Lilla Frun!
Minnah ska också sjunga låten "When love takes over" och det blir tydligen en riktig show, enligt Martin Söderström, på Aftonbaldet.


Jag tror att Jay kan få det svårt i kväll! Olle har tagit fler och fler röster från Jay, och jag tror det kan bli Jay som hänger löst i kväll, tillsammans med Minnah! Men vi får se...om bara ett par timmar!

Missa inte att titta in på Andreas Carlssons nya blogg!  Jag tycker Andreas verkar vara en helmysig kille som inte bara är ett stort leende av vita tänder (snygg som fan) utan också otroligt duktig! Tänk vad han har åstakommit i sitt liv, egentligen! Va? Så jäkla bra han är!!

Martin Söderström Aftonbaldet
Expressen- Idolerna är slitna
intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/