Menybar

torsdag 2 december 2010

BLOGGSKOLA FÖR DIG SOM VILL BLI PROFFSBLOGGERSKA!!!

HUR I ALL SIN DAR HINNER ALLA KÄNDISAR BLOGGA!!!
Varenda kändis med lite självaktning har långa bloggar med vackra foton, och uppdaterar i parti och minut!
Vem rantar efter och håller i kameran hela tiden?!
Nu verkar det som alla är ute på julturnéer, spelar in skivor, filmar och allt vad de nu sysslar med, men hur fanken hinner dom?

Det måste ju vara som att ha 2 heltidsjobb, eller ja, kanske ännu mer!?

Ta t.ex.Pernilla Wahlgren. Hon har fiffiga små recept på julpyssel och godis på sin blogg. Flitig tjej!
Men så rantar hon ju inte runt på Ullared heller. En liten cappucino i lyxig provhytt tar ju ingen tid!
Har de någon anställd som skriver inläggen till de, tror ni? Lägger upp bilder, tar fram fakta.........Kanske är det själva bloggleverantören som gör det?
Ta t.ex. Amelia. De måste ju tjäna massor med pengar på att ha kändisar som bloggar hos de. Då ligger det ju i Amelias intresse att bloggarna uppdateras, är intressanta, har bra värderingar och fina bilder. Då kan de ju lika gärna skriva inläggen i bloggarna själva. Det tjänar ju ALLA på!

Då hinner kändisen med vad den ska. Bloggen är uppdaterad och aktuell! Kändisen kanske inte är kändis för sin skrivförmåga och intelligens, och bloggen går faktiskt att läsa!

Det är väl en sak att få tiden att gå i hop om man är proffsbloggare.
Då kan man ju verkligen inte göra annat än att sitta vid datorn och skriva om förmiddagens shoppingtur, om någon annans proffsbloggares alltför stora näsa, eller en tredje proffsbloggares plastikoperation eller senaste ligg.


De behöver ju inte göra så himla mycket egentligen, och ändå får de sådär en 90 000 besökare/dag, utan att ha ansträngt sig det minsta.

EN LITEN BLOGGSKOLA FÖR DIG SOM VILL BLI PROFFSBLOGGERSKA!!!

Banan och jordgubbssmoothie
a la Dessie, en proffsbloggerskas
frukost!
Gå upp på morgonen (inte allt för tidigt) Skriv på bloggen att du stigit upp, och att du tänker duscha. Lägg med en bild på dagens frukost, samt en bild taget på dig själv, i spegeln. Beklaga dig över hur du ser ut "natural".

Duscha, klä på dig. Spegla dig, minst 14 gånger både framifrån och bakifrån. Glöm inte att stå med ryggen mot spegeln, och titta över axeln!
Fixa håret så det ser ut exakt som alla andras. OBS. Kolla så löshåret sitter fast, och att hårrötterna har samma blonda färg som övriga håret. De får INTE vara mörka, eller råttfärgade! (hårrötterna alltså! Inte ringarna under ögonen)
Lägg dagens make-up (ta MINST 2 timmar på dig.) Anteckna namn på tillverkare och nummer på dagcreme, underlagscreme, läppstift, ögonskugga, foundation, mascara, och allt övrigt du lägger på lager i ansiktet., det ska läggas upp på bloggen sen.
Ta ett nytt kort i helkroppsformat. (Nu har troligen dagens shoppingväninna dykt upp så be henne ta kortet) Lägg upp bilden på bloggen, tillsammans med överskriften "Dagens Outfit"! Skriv också med vilka märken och de andra anteckningarna du gjorde på make-upen!

Efter att du varit på kändissalong och fixat naglarna, går väninnan och du en sväng på stan.
Ta bilder på allt snyggt du ser. Be väninnan att ni ska ta bilder på varandra. (Ett av korten på väninnan ska också upp på bloggen senare, med typ bildtext: "Visst är hon alltid lika snygg, min kompis Natalie, Amelia,
 Linnea, Emilia, Amanda...eller vad nu väninnan heter.)

På alla modebutiker ni besöker, ber ni att få en påse, en sådan där vacker, med en riktig botten, snören till handtag, och en snygg logga tryckt på framsidan. I slutet av shoppingturen tar ni sedan bilder på varandra med en drös av påsar vid era fötter.
På fötterna har ni, för dagen inhandlade, skyhöga stövlar, stövletter eller andra "heelisar" Om du har byxor, måste de vara istoppade i stövlarna!! Fast det var ju bara dumt att påminna om. De är ju så tajta att de ALDRIG skulle gå att ha utanpå!

Efter en kaffelatte på stan, glöm inte fota, kom gärna i håg namnet på servitrisen som spillde en droppe på ditt kaffefat, plockar du upp din mobil, förlåt I Phone, och gör en mobilbloggning.
Här lägger du upp bilden på kaffet, gärna taget uppifrån, och kanske ett kort på din väninna, OM hon är fulare än dig, annars låter du bli!
Skriv på bloggen VAR ni är och fikar, hur jävla klantig servitrisen var som spillde en droppe på ditt kaffefat, SKRIV GÄRNA HENNES NAMN OCH VILKET KAFÉ NI BESÖKTE (OBS: Detta är viktigt!)

Taxikvitto ser bra ut att
lägga upp på banala
proffsbloggen!
Avsluta sedan inlägget med att du kommer lägga upp masssor av fina bilder på dagens inköp senare under dagen, OM du hinner för du är sjukt upptagen och ska träffa......(skriv någon viktig person, typ manager, decorater, psykolog, plastikkirurg, hairdresser (var noga med att frisören är en HAN, är känd och gärna bög!)
Nu hoppar ni in i en taxi, som tar dig hem!
Spara taxikvittot. Kan vara bra att fota, för att senare lägga upp på bloggen!

Ladda nu upp dagens bilder på alla inköp. Skriv inte så mycket till varje bild. Bara typ vilken butik du köpte de, vad de kostade och hur mycket det blev i månadslön denna månad. Och här få du vara lite försiktig. Man skriver INTE att man tjänade 23.000 kronor, eller 48 000 eller 37 000 kronor, utan man skriver så här: Tyvärr blev det BARA 5 siffrig lön den här månaden!

Efter att ha lagt upp alla bilder på dagens inköp, tar du en välbehövlig vila. Sedan går du upp. Ta något att äta, men var NOGA med att inte få med det på bild. Profffsbloggerskor äter inte!!!
Och sedan är det dags att skriva ett taskigt och provocerande inlägg om någon annan känd bloggerska. Gärna någon du var vän med för typ 2 veckor sedan. Det här inlägget är förberett. Redan i går har du skrivit så här på din blogg:
I morgon klockan 17.00 kommer jag släppa en bomb här på bloggen! Missa INTE! Det handlar om en av mina forna vänner, ni vet henne som jag hatar, och detta är inte skvaller det är ren fakta jag tänker skriva. Missa INTE! Missa INTE!

Så idag klockan 17.00, skriver du ett inlägg om föredetta bästa kompisen. Hitta på något riktigt banalt, eller förnedrande att skriva! Typ:
Visste ni att "MissPiss" (jag kom inte på något bättre) har en vårtgård som är större än den andra, eller visste ni att "MissPiss" har opererat ena blygdläppen för den hängde ner, eller vet ni varför "MissPiss" alltid har håret hängande. Jo, förstår ni, det är för att hon har så stora öron. Hon ser fullkomligen grotesk ut!!! Jag vill spy bara jag tittar på henne! Hur kan han, den snygga....... (här skriver du ditt ex namn) vara i hop med henne? Skriv sedan att ditt ex var hos dig och trånade för bara ett par kvällar sedan, men att du inte ville ha honom, nu när han varit med henne. ("MissPiss", alltså) Detta är såklart inte sant, men skit i det!

På kvällen går ni ut på något inneställe. Ta kort, lägg upp de via mobilen. Tala om exakt HUR många ni gick före i kön eftersom du har V.I.P.
Men det VIKTIGASTE är att tala om hur många du fått utslängda, eller portade i dörren. Skriv att du egentligen inte vill vara en sån som får folk utslängda, men att den ena eller andra (Troligen MissPiss), inte förtjänar att vara där.
Ta en bild på drinkarna (även detta kort taget uppifrån) och se till att någon annan tar massor av bilder på dig.

En proffsbloggerska som verligen
"lyckats" är Kissie

Sätt er i en soffa, gärna halvrund. I värsta fall funkar det med en hörnsoffa, men bara som sagt i nödfall! Försök se så sexig som möjligt ut på bilderna. Det är MYCKET VIKTIGT att det syns på korten att du verkligen försöker se sexig ut. Du kan absolut INTE bara vara sexig!

Pluta ordentligt med läpparna, det gör inget att du ser ut som en sugfisk, dra ner din minimala topp så att bröstvårtorna precis anas, jag vet, jag vet, det känns onaturligt att sitta så, med två bröst som vardera väger 56 kilo, klart det är jobbigt. Själv väger du ju bara 22 kilo, men häng i....det är det värt!!!!

Sätt kinden mot din vänninas kind och se ut som ni tänkte hångla upp varandra vilken sekund som helst. Stick gärna ut tungorna och låt de nudda varandras. 
Bakom er ska några finniga killar stå. De ska vara i 17-18 års åldern och titta väldigt trånande på er! Var noga med att poängtera i ditt mobilbloggsinlägg att du INTE är i hop med någon av de, de är bara kompisar.
Troligen, OM DU orkar har du nattlig date med en riktig hunk, men du får se. Du ska ju upp tidigt i morgon bitti. (detta kan vara sant, men troligen inte!)

Här slutar dagens bloggande. För du kan INTE skriva att du åkte hem själv. Tog på dig största flanellpyjamasen, kände dig lite ensam, övergiven och ledsen. Att du grät dig till söms, saknade en mamma som kramade dig, tog hand om dig, gjorde en kopp varm choklad och sjöng en god natt sång för dig. Nä, det skriver man ju bara inte.
Sov sedan gott!! (Ps. Glöm inte funder ut morgondagens "gossip", "blossip", bomb och skvaller!)


Ja, det var en liten lektion i hur man blir en proffsbloggerska! Det var väl inte så svårt, va?! Det är lätt som en plätt! Man behöver inte ha nästan några kvalifikationer alls.
Allt du behöver är:
löshår
extremt stora bröst
extremt stora läppar
inget samvete
mobiltelefon med kamera
kunna stava....hjälpligt!
en väninna
en ex pojkvän
en ex flickvän (allra helst precis vad det låter som, i andra hand ex. bästa kompis. Det duger det med)


Uppfyller du kraven? Men så vad väntar du på! Bara sätt i gång!!!





Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/