Menybar

fredag 19 november 2010

REDAN KLART! JAY VINNER IDOL 2010! VILL DU INTE DET? SE TILL ATT RÖSTA PÅ DIN FAVORIT!

Jay Smith klar som vinnare Idol 2010
Jay Smith, 29, har länge varit den populäraste i "Idol". På Expressens hemsida vinner han omröstningarna varje vecka.
Lilla Frun tycker INTE att Jay är bäst,men det kanske inte spelar någon roll? (Psssst: Jag gillar Andreas Weise)
Jag tycker såklart att Jay är jättebra, på alla sätt och vis. Men han är bara inte min personliga favorit.
Jay Smith är klar som vinnare
IDOL 2010

Jag blir upprörd och arg när jag läser i tidningen att vinnaren redan är klar! Inte för att det just är Jay som är vinnare, utan för att det liksom kan kvitta att titta nu.

På Nyheter24.se står det att Spelbolaget Ladbrokesredan har betalat ut vinstpengarna till den som satsat på att Jay Smith vinner Idol 2010, och enligt Sportbladet är spelbolaget så säkra på att rockidolen har vinsten i hamn, att de faktiskt har stängt alla spel om förstaplatsen.

Tänk vad himla kul det skulle vara om svenska folket helt sabbade för alla spelbolag! Om vi helt enkelt satte igång att tokrösta på någon av de andra deltagarna. Då skulle Ladbrokes få kräva igen pengarna från de som redan fått sina pengar på Jay, vilket nog inte hade varit det lättaste...

Jay Smith gillar inte att vara tippad vinnare, utan tycker pressen blir för stor. Att varje vecka leva upp till tittarnas förväntningar måste vara superjobbigt.
Även för de andra Idoldeltagarna måste det ju kännas för jäv.... Att, redan nu, få veta att Jay är klar för vinsten måste ju få även den ivrigaste Idolen att helt tappa sugen.
Idoldeltagarna är trötta nu. Energin verkar vara helt slut. Titta här:




Trots att Jay Smith är så populär är han kritisk till veckans fredagsfinal där temat är klassiker. Det är den förbestämda låt­listan som har skapat problem. Och flera av de andra deltagarna instämmer. Många säger att de inte hittat en enda låt på listan som känns "rätt"
Hade det blivit ett bättre program, och högre kvalitet på sångerna om alla artister själva fick välja låtar och genre?

Jay går också, enligt Aftonbladet till hårt angrepp mot Idol 2010. "-Det finns inte en artist i hela världen som kan sjunga alla genre lika bra.
Och visst har Jay rätt, tycker jag. Vi har faktiskt sagt det för länge sedan när vi suttit hemma i soffan och stoppat in popcorn, bilar och marabouchoklad i munnen (på samma gång)
Idiotin med det här upplägget tycker inte jag är att de tvingas sjunga olika musikstilar och olika genre. Det sjuka är ju att sedan sitter juryn och klagar och kritiserar deltagarna för deras brist på att sjunga den ena eller andra stilen. "Du borde hålla dig till din egen musikstil", osv.Ja, det skulle de ju göra, om de bara fick!
Nä, juryn. Ge konstuktiv kritik om hur artisterna varit rent röstmässigt under kvällen, deras scennärvaro och hur de "nått ut" i TV. Låt bli och säg något om vilken genre den ena eller andra borde hålla sig till. Det blir ju som att kasta gurka i växthus!


intressant 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/