Menybar

tisdag 16 november 2010

SEKRETERARE PROVDEJTAR CAROLAS POJKVÄNNER!

Carola låter
sekreteraren provdejta
innan eventuell träff

3. Carola Häggkvist! Den kvinnan upphör aldrig att förvåna, eller ska jag snarare säga: "- Inget som Carola gör kan längre chockera mig!
Häromdagen var hon med som kandidat i Alex Schulmans program "Veckans Kanin" för att hon åkt på PR- resa till Israel och poserat på bild med Israeliska soldater. Hm! Tydligen var det inte första gången Carola gjort något rejält dumt för att tjäna pengar på att göra reklam för sig själv. En gång hade hon tydligen delat ut sina egna CD skivor till hemlösa!? (Hur tänkte hon här) och fin parfym till fattiga gatubarn på Haiti. (om möjligt ännu värre. Hon kunde gett de till mig)
Men, i alla fall,  i lördags gästar Carola Skavlan, tillsammans med Sissel Kyrkjebø. Det sjuka är att Carola inte tror att Sissel förstår vad hon säger om hon pratar svenska, utan hela tiden slänger in norska ord i varenda mening. Kan det vara för att visa att exmannen Runar Søgaard lärt Carola mer än att bara skjuta rådjur? Carola berättar i programmet (lyssna nu vilka jädra divalater) att hennes sekreterare har fått provdejta killar åt Carola, för att se om de är något att ha! Divan själv lägger inte ner sin dyrbara tid om hon inte vet att killen har de kvalifikationer hon söker hos en kille. Lilla Frun undrar om killarna visste, i förväg, att de skulle dejta Carolas sekreterare, och hur Carola i så fall kunde vara intresserad av en kille som gick med på en provdejt över huvudtaget. Jag undrar om Carola har missat det där med kärlek vid första ögonkastet, eller att falla pladask....hon går enbart på kvalifikationer och standardkritierer! Stackars Carola! Här gäller "Främling.....vad döljer du för min...sekreterare!

Läs Dagens 1:a om röda armband vid mens här 
Läs Dagens 2:a om Sean Banans musikvideo som visats i skolan här
Läs Dagens 4:a om X-BOX 360 Kinect ser och hör...allt du gör här


Läs hela artikeln om Carolas provdejt i Aftonbladet här


intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer:

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/