Menybar

måndag 1 november 2010

LISTA MED VÄRDELÖST VETANDE OCH LITA ALDRIG PÅ EN KVINNA

Hallå alla glada!
Känner du dig alldeles tom i huvudet?
Då ska jag hjälpa dig att fylla det med fullständigt värdelöst vetande.
Du kan så klart använda dig av det på fikarasten i morgon och svänga dig med kommentarer som t.ex.
En giraff
"Visste ni att Saudi Arabien är det land med minst antal biografer? De har inga!" eller varför inte trycka till chefen med att haspla ur dig "Visste du att harar springer fortare i uppförsbacke än i nedförsbacke?"

Visst är det väl så att om man kan en del värdelöst vetande, som man liksom i förbigående hasplar ur sig, då tror folk att man måste vara smart. De tänker typ att hon/han som t i l l o c h m e d vet att människan har lika många halskotor som både musen och giraffen, den personen måste ju vara jätte smart och veta massor av andra viktiga saker också! Man kör en fuling och luras så att säga. (Nu pratar jag för mig själv. Lilla Frun kan absolut inte prata för dig även om hon redan räknat ut att du inte är så där super, super smart eftersom du fortsatt att läsa)

Så läs och lär, mina vänner! (Lilla Fruns egna kommentarer finns kursiverat inom parentes)
Visste du att...

- ölburken kom till Sverige på 1950- talet. (Vad stoppade man innan dess i hålen på återvinningsstationen på Maxi för att tjäna 50 öre?)
- Man har beräknat att om man väger alla levande varelser på jorden, så skulle myrorna stå för 10-15% av totalvikten. (Det visste vi väl. Det berättade ju Magnus och Brasse när vi var typ 4. Fem myror ÄR fler än 4 elefanter.)
- Det går 100 000 insekter/människa på jorden.( Är det då så konstigt att man har fobi? Va? Tänk om alla "mina" kommer på en gång!)
- Den svenske kungen Adolf Fredrik dog efter att ha ätit: hetvägg, surkål, kött med rovor, hummer, kaviar, böckling och champagne. (Jag skulle inte heller må så bra av surkålen)
- Varje år dricker varje svensk i genomsnitt 152 liter kaffe. Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. (vilken satans tur att Lilla Frun precis lärt sig dricka kaffe. Jag är så feg att jag troligen inte kunnat leva upp till kravet på självmord så länge jag bara drack oboý.)
- Spetälska är den minst smittsamma sjukdomen av alla smittsamma sjukdomar. (då är det alltså den man ska smittas av om man inte vill smitta någon annan och riskera att smittas igen!)
- Det går 400 000 000 tändstickor mellan jordens nord- och sydpol, och det går 200 000 tändstickor på en mil. (Stackars den som mätte upp sträckorna. Vad ont i ryggen han måste fått)
- Varje svensk förbrukar i genomsnitt 48 toapappersrullar om året. ( Är det bara till att bajsa, eller får man torka kiss och snyta sig i de också?)
- De allra flesta frågor i Trivial Persuit börjar med bokstaven V. (Alla de andra bokstäverna var väl redan upptagna!)
- Det vanligaste svenska ordet är och. (Och????)
En älg har 4 magar-
precis som mina barn.
- En älg har fyra magar! ( Ja ha! Nu förstår jag! Det har mina barn också, såklart! De säger alltid att de är mätta i magen, men får ändå plats med både godis, chips och dricka. Direkt efter! )
- Det som snattas mest i Sverige är nylonstrumpor. (Snor de strumporna före rånet, eller är strumporna själva rånet. Ska de i så fall ha strumporna till nästa rån?)
- Antalet sätt på vilket man kan fylla i en tipskupong UTAN att få ETT ENDA RÄTT är 8192 st. (Gött!! Bara 8191 gånger kvar!)
- En undersökning visar att man svarar 5-20 gånger snabbare när man står upp än när man sitter ner. (Då var det ju därför jag aldrig klarade muntliga prov i skolan. De jävlarna tvingar en alltid att sitta. Dessutom är det svårare att somna stående....)
- Forskare vid ett universitet i USA har fastslagit att människor i genomsnitt ljuger 2 ggr/dag! ( En dålig dag ja! Vissa dagar kan jag komma upp i betydligt fler)

Pinoccios näsa blev
lång när han ljög. Nu förtiden
kan man ju plastikoperera!

- Alla människor i världen skulle få plats på den Indonesiska ön Bali, om var och en fick en kvadratmeter att stå på, skuldra mot skuldra. ( Hur kul skulle det då vara att åka på semester dit?)
- Grönland har mer is än Island, men Island har mer gräs än Grönland! ( Vad sjutton byter de inte namn för. Så mycket enklare det skulle bli för mig då!)
- En enda tråd i en spindels när är lika stark som en stålvajer med samma tjocklek. (Prova att dra en bil på släp med en stålvajer tjock som ett spindelnät. Så jävla besvärligt det skulle bli)

Tänk att ha en man som tänkte med hjärtat istället
för huvudet. (Det på axlarna,alltså)

- Räkors hjärtan sitter i huvudet! (Borde gift mig med en räka.)

Hoppas ni uppskattat Lilla Fruns lista över värdelöst vetande. Jag återkommer nog längre fram med mer liknande information!
Avslutar med detta underbara klipp!
Lita ALDRIG på en kvinna!!!


intressant.se   Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

nina sa...

skitfin blogg!
ha en bra dag:D

Lilla Frun sa...

Tusen tack, Nina! Jag tittade in på din blogg också och den var ju jätte kul!
Har du någon fråga? Frågan kan vara om allt mellan himmel och jord. Skriv den i Lilla Fruns Gästbok i så fall så ska jag försöka svara dig efter bästa förmåga!
Ha en underbar dag!
Kram Lilla Frun

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/