Menybar

onsdag 27 oktober 2010

VISSTE DU ATT...

Visste du att:

Carolina Gynning
...Big Brother kommer tillbaka? I dag bekräftar TV4 gruppen att de köpt rättigheterna till programmet och att den omtalade reality-showen åter kommer sändas i TV. Senast Big Brother sändes var 2006, och genom programmet har dokusåpaprofiler som vackra Carolina Gynning , något plastikopererade Linda Thelenius Rosing och helsköna Kitty Jutbring gjort sig ett namn. ( Klicka på respektive namn för att komma till deras bloggar) Lilla Frun ser fram emot Big Brother och hoppas  programmet kommer sändas som de första säsongerna sändes. Som en psykologisk utmaning mellan olika personligheter i olika åldrar, inte som ett supa och
 ligga runt program som det blev på slutet. Hoppas TV4 har mer smak än vad Kanal 5 hade. Att titta på när andra får ligga i all ära! Men jag ligger hellre själv! (Alltså inte helst själv, utan helst tillsammans med min man)

...Mikael Persbrandt är aktuell i rollen som Carl Hamilton?
Mikael Persbrandt
Enligt planerna ska inspelningarna av den nya filmen av Jan Guillous agent Carl Hamilton påbörjas nästa vår. Tidigare har Stellan Skarsgård, Peter Haber, Stefan Sauk och Peter Stormare spelat aktionhjälten på filmduken. Lilla Frun måste ändå säga att hon tycker Mikael Persbrandt, 47, helt klart är den sexigaste av dessa män. (Även om inte Stellan Skarsgård och Peter Stormare heller går av för hackor!)
...mössan är ett av de viktigaste plaggen i vinter? Detta tycker Lilla Frun är fullständigt fantastiskt bra! Jag fryser och får ONT i öronen så fort det är minsta lilla kallt. Att det dessutom sparar en väldig massa tid, då man slipper fixa håret är såklart ett jätte stort plus! Alla typer av mössor är populära, toppluvan, mössan, baskern, hatten, pälsmössan osv. Ta vad du hittar i lådan, sätt den på huvudet och du är toppmodern!

Fredrik Lindström

Fredrik Lindström är spelbolagens storfavorit som julvärd i SVT.
För några veckor sedan pekade mycket på att det var Fredrik Skavlan som ska bli SVT:s julvärd, men de senaste dagarna toppar Fredrik Lindström spelbolagens listor.
Lilla Frun som annars är en stor favorit av norrmannen Skavlan, tycker nog ändå att Kalle Anka på Julafton är så svenskt det bara kan bli, och därför får nog Skavlan stå tillbaka den här gången!

intressant.se  Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/