Menybar

lördag 6 november 2010

HELLRE OKÄND ÄN ÖKÄND

Idag ringde en gammal kompis. (Visst är det konstigt med en del vänner. Man har inte pratat med varandra på evigheter. Så, helt plötsligt tänker man på de...och då ringer de! Och det känns som det var i går man pratade med varandra senast! Ingen tid har passerat, och man vet att han eller hon alltid skulle finnas där för en, även om man inte pratar varje dag! Sen finns det vänner som undrar om man är sur om man inte ringt på 3 dagar...)

I alla fall, så hade min gamla vän läst min blogg och var verkligen laddad med tips på vad jag skulle göra för att få fler besökare till bloggen! Han var betydligt ivrigare än jag, och kom med det ena galna förslaget efter det andra. (Han var dock helt seriös, och kanske för första gången, under alla år, funderade jag på hur det egentligen kom sig att vi blev vänner över huvudtaget, ha ha!)

De flesta av hans förslag var av "under bältet" typen och alla gick de ut på att göra sååååå sjuka, och sååååå provocerande saker för att få folk att besöka min blogg. 
Swingers symbol
Men innan ni läser vill jag bara tala om att Lilla Frun inte nappade på förslagen. Hellre okänd än ökänd!

Det ena förslaget var t.ex. att jag skulle hyra in något par som skulle ha sex offentligt. De skulle ha strutar(???) över huvudet och på sina tröjor skulle de ha texten: "Besök lillafruns.blogspot.com" Detta skulle naturligtvis filmas och läggas upp på min blogg. (Hur detta skulle ge mig fler besökare har jag ingen aning om, men min vän trodde stenhårt att ryktet skulle sprida sig och att jag skulle bli nerlusad med besökare.( Han kanske ville ställa upp som strutgubbe?)
Ett annat förslag var att jag skulle skriva ett inlägg om Swingers. Där var tanken att jag skulle skriva på

fredag 5 november 2010

TAR DU OSKULDEN, FÅR DU SKULDEN!


Datum: Fredagen den 5 november 2010
Namn:  Luleå Forever

Hej!  
Är en kille på 17 år. Flyttade från boden till borås för några månader sedan.
Har där träffat världens mysigaste tjej.
Vi har det jätte bra och gosigt. Mycket kyssar och smek, men..... hon vill inte gå hela vägen. Hon vill vänta tills efter giftemål. Hur göra???
Man vill ju inte tjata. Jag är fortfarande oskuld och känner att jag vill bli vuxen. Hjälp.
Tack för en bra blogg.

Behandla din tjej som en prinsessa
Hejsan! 
Kul att du hittade till min blogg. Jag tror att det här med att bli av med oskulden är viktigare för en kille, än vad det är för en tjej. För en kille kan det många gånger vara lite status att "ha gjort det", medans det för en tjej kan vara precis tvärtom.
Att vänta med sex till efter man har gift sig, kan väl visserligen uppfattas som lite gammeldags, men å andra sidan, om din tjej känner så, måste det respekteras. Eller hur? Varför ska dina önskemål och din vilja gå före hennes?

Du skriver ju att din tjej är världens mysigaste och att ni har det jätte bra! Räcker inte det då? Varför har du så bråttom med att bli vuxen? Jag kan tala om för dig, att tids nog blir du vuxen, med allt vad det innebär. Frågan om man har haft sex, eller ej, avgör inte om man är vuxen, utan helt enkelt hur mogen man är och vilka ansvar ooch erfarenheter man har. Du blir inte vuxen för att du haft sex. Ok?!
Det finns ett par saker jag tycker att du ska fundera över:
Varför är det så viktigt att gå hela vägen, om ni har det mysigt med varandra nu? Är det viktigt för dig, eller är det kompisarna som tjatar och undrar "om du fått komma till"? Är det i så fall för att kunna tala om för de att du inte är oskuld som du så gärna vill "skynda på"?
Om det är du själv, som så gärna vill, ska du fundera över HUR viktigt det är. Är du så kär i den här tjejen att du är villig att offra allt för henne och vänta tills hon känner sig redo? Vad bra! Tjata INTE på henne mer då! Behandla henne som en prinsessa!
Eller är själva sexet viktigare? I så fall tycker jag att det är ärligare att sluta träffa den här tjejen och bli av med oskulden tillsammans med någon som verkligen vill!
Låt din tjej ha kvar oskulden annars står du med skulden!!!

Om fallet egentligen är att det är din kompisar som sätter press på dig, så ska du ha klart för dig att du är långt ifrån ensam att vara sjutton år och oskuld. Många är det, men kanske ljuger och säger motsatsen.
Det har ju du också en möjlighet att göra, förutsatt att det är OK med din tjej att du säger det. Förklara för henne hur du känner, att det är jobbigt när kompisarna tjatar, och att om det är OK med henne så säger du till dina kompisar att ni "gjort det" i utbyte tjatar du inte mer på henne.
Det allra bästa alternativet som garanterat får tyst på dina kompisar är att helt enkelt säga som det är.
"-Jag vill så det värker, men min tjej vill inte än. Eftersom jag älskar henne, respekterar jag hennes vilja.
De flesta av dina kompisar kommer nog bli impade av din ärlighet!

Det viktigaste av allt är självklart att du inte tjatar eller på annat sätt påverkar din tjej att göra något hon inte vill. Ett NEJ, är och förblir ett NEJ! Håll det i tankarna! Alltid! Den allra första gången är något man minns hela livet! Låt det bli en fin och minnesvärd stund för er båda. Jag kan lova, att sex där bara den ena parten är med på noterna, inte är, vare sig sex eller kärlek, bara något fult som du kommer bli riktigt besviken över efteråt,och troligen ångra bittert!
Håll ut grabben! Ni har hela livet på er!
Detta är de råd jag kan ge dig!
Hoppas du är nöjd med mitt svar!
Lycka till!
Mvh Lilla Frun




intressant.se       Läs även andra bloggares åsikter om , , , , 

torsdag 4 november 2010

I KÄRLEK OCH SEX ÄR ALLT TILLÅTET...OM MAN BARA ORKAR...

I kärlek är allt tillåtet...om man bara orkar...
Hallå!
När man tittar i tidningar eller olika nyhetssajter dräller det fullkomligen av tips och artiklar om hur man får ett bättre sexliv, hur man blir bättre i sängen, hur man förför sin partner osv. Lilla Frun faller ibland för frestelsen att läsa dessa inlägg, men upptäcker alltid att tipsen de ger antingen är så självklara att man blir full i skratt, eller så är tipsen så orealistiska att jag aldrig i min vildaste fantasi skulle praktisera de på min stackars man (Lilla Frun är inte pryd...bara..ja, normal..) Om jag nu skulle testa något av experternas proffstips skulle det troligen sluta med att min man undrar vad sjutton jag håller på med.

Här är 10 tips jag hittat på olika sajter. (Inom parentes, kursiverat, läser ni Lilla Fruns tankar om respektive tips.)


1. Dela en hemlig kod! Bestäm ett vanligt förekommande ord (till exempel värme, natt, sovrum, grädde) och bestäm att varje gång det ordet dyker upp i konversationer ska ni röra vid varandra. Det är MYCKET osannolikt att jag skulle föreslå detta för min man,och ännu mer osannolikt att han skulle vilja göra något så barnsligt, men skulle vi ändå komma överens om att testa så skulle båda två troligen redan samma kväll, ha glömt vilka ord det var vi skulle komma i håg.

onsdag 3 november 2010

Skrivet i sand...eller sten

Fick ett fint mail i dag som jag måste dela med mig av:

Sanden och stenen
Detta är en historia om två vänner som vandrar i öknen.Vid ett tillfälle börjar dom gräla och den ena ger den andra en örfil. Den senare, som får ont, men inget säger, skriver i sanden: 'Idag fick jag en örfil av min bäste vän'.

De fortsätter att promenera och kommer till en oas, där de bestämmer sig för att bada.
Den som fått en örfil tidigare, håller på att drunkna men hans vän räddar honom.

När han kommit till sans igen, skriver han på en sten 'I dag räddade min bästa vän mitt liv'.

Den som givit örfilen och sedan räddat sin vän frågar:

'När jag skadade dig skrev du i sanden och nu när jag räddat dig skriver du på en sten, varför?

Den andra svarar: 'När någon skadar oss skall vi skriva det i sand där förlåtelsens vindar lätt kan sudda ut det.
När någon gör något bra, bör vi gravera in det på en sten där ingen vind någonsin kan sudda ut det.

Lär dig att skriva dina skador i sand och dina glädjeämnen på sten'.

Skrivet i sten...för evigt!
Så sant som det är sagt, säger Lilla Frun. Tänk bara på alla runstenar som fortfarande är bevarade efter mer än 1700 år! Det ni. Nu snackar vi för evigt.....

 intressant.se   Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

PUFFA MED SEAN BANAN....PÅ FACEBOOK

Datum:  Tisdagen den 2 november 2010, 21:05:05
Namn:  En trött människa!



Facebook, vilken jävla idè! Får ungdomarna att bli bleka, finniga, tjocka och svettiga. Finns mycket man stör sig på när det gäller facebook.. Men det värsta som finns är när folk puffar en.. Jag har inte ens en aning om vad puffande är, och vad det är bra för....
Så snälla ge mig ett bra svar på vad som menas med att man puffar någon..


 
Hejsan Trötter,
Lilla Frun får en uppfattning av, att trots att du tycker att Facebook är en jävla idé, så har du det ändå själv.
Du vet att det inte är någon lag på att ha konto på Facebook, eller att ens besöka sidan. (Även om man faktiskt kan tro det med tanke på hur många som har det.)
36,4% av alla svenskar har Facebook, och då räknas ALLA in. Man kan ju ta bort alla under 13 år, då det är den ålder som man måste ha för att få ha ett Facebook konto, och kanske de flesta över 80+ också. Tänk er då hur många som faktiskt har Facebook. Sinnessjukt många!
Tittar man över fördelning över åldrar ser det ut så här:
Facebooks olika ålderskategorier

Det är ändå lite facinerande att i Lilla Fruns ålder, 40 år, är det ungefär hälften av alla som har ett konto. (Detta stämmer hemma hos Lilla Frun, där jag har ett konto men inte maken. Alltså 50%)
Själv är Lilla Frun en jätte dålig Facebookare! Jag är väldigt sällan där, men skulle vilja vara bättre! Jag hinner liksom inte med, och avundas alla som uppdaterar, är online, gör olika test, skriver till varandra, ändrar profil, skickar grejer till varandra, och allt annat man kan göra där. Jag har skrivit om Facebook i ett av mina tidigare inlägg. Läs här!
Lilla Frun visste faktiskt inte heller vad puffa betydde. Trodde man lekte Sean Banan, rullade ihop facebooksidan och rökte på... men det var tydligen helt fel!
Att puffa någon betyder ungefär "hej där". Man petar till på någon och visar att "hej, här är jag"
Det verkar som om det är lite som att flirta, fast på Facebook.
Om man tycker någon är snygg, då puffar man för att få lite uppmärksamhet. Puffar den andre tillbaka, har man fått en bekräftelse på att det var ok, och man kan skicka sin

tisdag 2 november 2010

DAGENS TIPS: mmmm MARABOU.....CHOKLAD OCH ..... SEX

I går kväll fick Lilla Frun detta trevliga mail:

Hej!
Vilken trevlig blogg du skriver! Jag har något jag tror att du skulle tycka är intressant.

Alla vet ju att det finns ett blomsterspråk. En röd ros står för kärlek till exempel. Nu har Marabou hittat ett tydligt samband mellan personlighet och vilken chokladsort man föredrar. Resultatet kallar
vi Chokladkoden. Testa vilken chokladprofil du är här: marabou.se/chokladkoden

Ett kul tips till dig, och ett kul tips till dina läsare! Ha en trevlig kväll!

Hälsning från en chokladälskare,
Sara


Eftersom Lilla Frun ääääälskar marabouchoklad, var jag ju bara tvungen att testa och se vilken chokladprofil jag är! Gör det du också! Men innan du gör det kommer här dagens tips:

Mitt absoluta favoritgodis, ALLA kategorier, som funkar till fredagsmyset, på bion, ja faktiskt absolut jämt och ständigt, ÄR.....ta ta! 1 bit marabouchoklad, 2 st Ahlgrens bilar och 3-4 popcorn (välsaltade)
Det är av yttersta vikt att dessa 3 olika smakligheter stoppas i munnen samtidigt. Du får en smaksensation utan dess like, och kan aldrig mer äta det ena, utan det andra. Det söta, sega, tillsammans med den härliga chokladen och de knapriga, salta popcornen....mmmmmm Marabou! Fan, jag går ju nästan igång här ju!

Lilla Frun är dock lite förvirrad. Jag har dels hört att man blir horny av choklad. Jag skulle vilja påstå att jag blir sugen på choklad av sex. (Å andra sidan är jag alltid sugen på choklad...)  Man kan ju t.o.m kombinera dessa två med underbart resultat. Det finns olja och kondomer med chokladsmak och smält choklad och chokladsås är ju också användbart i sänghalmen, har Lilla Frun hört! ( Choklad frigör kroppens egna rusningsmedel anandamid som får oss att känna oss gladare, piggare och....kåtare!)
Jag har också hört att kvinnor trycker i sig choklad när de vill men inte får (eller kan) Men hur går då dessa två hörsägner ihop? Fattar inte kvinnor sitt eget bästa?

DÅLIGT SEXLIV....KAN SVÄRMOR HJÄLPA TILL???

Datum:  Tisdagen den 2 november 2010, 10:00:16
Namn:  fredrik gabrielsson


 Hej Lilla frun! Jag har ett problem. Jag och min sambos sexliv är inte det bästa. Och det är ju lite tråkigt. Men problemet är mycket större än så. Hon vill att hennes mamma skall flytta in hos oss. Skall jag tycka att detta är ok? Dessutom får jag kännslan av att mamman ger mig "signaler", men jag kan ju ha fel.
Jag har ett fantastiskt recept på morotskaka. Är det ok att lägga det här?
mvh "gabbe"


Hejsan Gabbe,
jag har bara en sak att säga:
FLYTTAR KÄRRINGEN IN FLYTTAR DU UT!
Ok? För det första är det ju, precis som du säger, riktigt tråkigt att ert sexliv är dåligt. Jag kan inte hjälpa dig med någon lösning här utan att veta mer. Har det alltid varit dåligt? Har det blivit dåligt på senare tid? Har det blivit sämre av att frågan om att svärmor ska flytta in hos er kommit upp?

Ménage á trois med svärmor
Jag vet egentligen inte vem av dessa damer jag tycker gör mest fel. Din svärmor som över huvudtaget kan tänka sig att flytta in hos er. Att inte se att det skulle påverka hennes dotters relation negativt tyder, enligt Lilla Frun, på ett par olika saker. Antingen är svärmor en stor egoist som inte bryr sig om någon annan än sig själv. Hon struntar i dotterns känslor, eller eventuellt idiotföklarar dotterns förmåga att klara sig på egen hand. Eller så har du tolkat "signalerna" rätt och svärmor kan mycket väl tänka sig en liten ménage á trois. Tror du att din sambo är ute efter samma sak? Det tredje

måndag 1 november 2010

LISTA MED VÄRDELÖST VETANDE OCH LITA ALDRIG PÅ EN KVINNA

Hallå alla glada!
Känner du dig alldeles tom i huvudet?
Då ska jag hjälpa dig att fylla det med fullständigt värdelöst vetande.
Du kan så klart använda dig av det på fikarasten i morgon och svänga dig med kommentarer som t.ex.
En giraff
"Visste ni att Saudi Arabien är det land med minst antal biografer? De har inga!" eller varför inte trycka till chefen med att haspla ur dig "Visste du att harar springer fortare i uppförsbacke än i nedförsbacke?"

Visst är det väl så att om man kan en del värdelöst vetande, som man liksom i förbigående hasplar ur sig, då tror folk att man måste vara smart. De tänker typ att hon/han som t i l l o c h m e d vet att människan har lika många halskotor som både musen och giraffen, den personen måste ju vara jätte smart och veta massor av andra viktiga saker också! Man kör en fuling och luras så att säga. (Nu pratar jag för mig själv. Lilla Frun kan absolut inte prata för dig även om hon redan räknat ut att du inte är så där super, super smart eftersom du fortsatt att läsa)

Så läs och lär, mina vänner! (Lilla Fruns egna kommentarer finns kursiverat inom parentes)
Visste du att...

- ölburken kom till Sverige på 1950- talet. (Vad stoppade man innan dess i hålen på återvinningsstationen på Maxi för att tjäna 50 öre?)
- Man har beräknat att om man väger alla levande varelser på jorden, så skulle myrorna stå för 10-15% av totalvikten. (Det visste vi väl. Det berättade ju Magnus och Brasse när vi var typ 4. Fem myror ÄR fler än 4 elefanter.)
- Det går 100 000 insekter/människa på jorden.( Är det då så konstigt att man har fobi? Va? Tänk om alla "mina" kommer på en gång!)
- Den svenske kungen Adolf Fredrik dog efter att ha ätit: hetvägg, surkål, kött med rovor, hummer, kaviar, böckling och champagne. (Jag skulle inte heller må så bra av surkålen)
- Varje år dricker varje svensk i genomsnitt 152 liter kaffe. Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. (vilken satans tur att Lilla Frun precis lärt sig dricka kaffe. Jag är så feg att jag troligen inte kunnat leva upp till kravet på självmord så länge jag bara drack oboý.)

VECKANS IDOLFINAL! LIKE or TAKE a HIKE?

Veckofinal i  IDOL! Daniel åkte ut!
LIKE or TAKE a HIKE?

Veckans LIKE or TAKE a HIKE om fredagens Idolutröstning kommer lite sent, men HALLÅÅÅÅÅ! Jag har faktiskt ett liv, och lite annat att göra på helgerna än att sitta här och skriva! (inte så värst mycket, men lite har jag faktiskt! I alla fall den här helgen.)

Måste bara börja med att kommentera E.M.D och deras framträdande i IDOL i fredags. Söta är de ju,de små liven, men kom igen E.M.D! Vilken sjukt tråkig låt att välja att sjunga...Vad har hänt med Dannys sångröst? Han sjöng ju så falskt så det gjorde ont! ( I alla fall sprängde det till i mitt musiköra. Kanske var det bara en vaxpropp, och i så fall ber jag verkligen alla Dannyfans om ursäkt) Och sist men inte minst.....Läs detta om Mattias och Freddie Mercury!

LILLA FRUN INTE TÅL, ATT GEIR ÄR IDOL!

Geir Rönnig, vilken snygging!
Vilken röra det blev med IDOL, nu då! Geir är arg på Sexpressen (Sorry! Expressen), men inte på Minnah! Minnah, Olle och Jay instämmer....med Geir! Lilla Frun arg på Geir. Varför? För att Lilla Frun känner sig lurad! Glad i hågen har Lilla Frun hejat på Geir, berömt hans lugna, trygga uppenbarelse lika mycket som hans sångröst! Och vad får Lilla Frun veta nu?! Att Geir redan är kändis och IDOL. Vad fan har han då där och göra, undrar jag?

Geir har varit med både i Eurovision Song Contest,  ( jag vet, jag vet, det hade Kevin Borg också, men han är så söt så han är förlåten) Rhapsody in Rock osv. Vad hade Lilla Frun väntat sig? Ett personligt samtal från Geir där han informerade mig om sina olika scenframträdanden genom tiderna? Nej, kanske inte, men Lilla Frun känner sig ändå förd bakom ljuset, på nåt vis. Kunde det inte stått mer om det i tidningen, jag menar de tidningar jag läser...typ Min Ponny, SvampBob, och Bamse. (jag läser de för barnen...och ibland på toan)
Eller kunde inte TV-pejlingen skickat ut ett litet PM via mail till alla oss som faktiskt betalar tv license, och meddelat mig att Geir redan var kändis. Någon valuta ska jag väl ha för pengarna, tycker man! Nu känner jag mig sååååå lurad! Inte egentligen av Geir, för han tycker jag ju är sjukt bra!! Vilken pipa! Nä, snarare är jag väl mer arg på...på....mig själv, som inte håller mig uppdaterad, utan sitter fredag efter fredag och säger kommentarer som  "Vad lugn och trygg han verkar, Geir!" eller  "Tänk er vilken grej, att äntligen bli upptäckt vid 47"  eller ännu värre  "Kan Geir vid 47, kan jag vid 40!" Hua! Så pinsamt va? Så har Geit varit artist i 20 år. 20 ÅR!!! Då kan jag ju glömma artistplanerna, antagligen. Och fotomodellsdrömmarna. Och jag ska göra succé i Hollywood-drömmarna! Och antagligen jag ska börja motionera-drömmarna också! (Fast den sista känns nästan lite skön att glömma,när jag tänker på det!) Men nog om detta!

Här kan du läsa vad Lilla Frun tycker om att Daniel åkte ut, och var Lilla Frun har generande hårväxt!
Varför är då Geir så upprörd?
Så här står det i dag på Poplight´s hemsida:   poplight

söndag 31 oktober 2010

VEM ÄR VEM? MATTIAS I EMD och QUEENS FREDDIE MERCURY LIKA SOM BÄR!



Har Mattias lilla Mamma varit på Queens koncert? Tänkte säga pappa men det gick liksom inte i hop sig. Det gör det väl förrästen inte med mamman heller, men lilla Freddie ponken kanske gjorde ett undantag.
Kollade upp om Queens gjort några konserter i Sverige sommaren 1980,( Mattias är född i mars 1981) men det visade sig att de spelade i Stockholm 1978 och sedan kom de inte tillbaka förrän 1982 igen. Visserligen gjorde de 2 spelningar då, (1 i Stockholm och 1 i Göteborg ) men det hjälper ju liksom inte, eller hur?
Kanske var Mattias mamma ute på tågluff i Europa sommaren 1980 och passade på att släppa loss med en Queens konsert!
Hur som helst...visst har de lika!
Läs mitt tidigare inlägg om modet med mustascher bland kändisar!  Mattias verkar falla för trycker...eller för Freddie Mercury, vilket ni vill!
Ha det!
Lilla Frun


intressant.se Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

OBS! BARA 1 TIMMA KVAR! MISSA INTE CHANSEN!

HALLÅ!
BARA 1 1/2 TIMMA KVAR!
Klockan 24.00 i kväll är det sista chansen att vara med om utlottningen av ett presentkort värde 250:- på känd klädkedja! INTE VILL DU VÄL MISSA DET? TA CHANSEN DU OCKSÅ!

Allt om utlottningen läser du här!


intressant.se   Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/