Menybar

onsdag 17 november 2010

RIKARD OLSSON OCH MARIE SERNEHOLT LEDER MELODIFETIVALEN 2011

Melodifestivalen 2011
På en presskonferens, i dag, meddelas att det inte bara är klart att det är Marie Serneholt (Läs här ett tidigare inlägg om Marie Serneholt, Melodifestivalen 2011) som leder Melodifestivalen, 2011. Den manliga halvan av duon blir Rikard Olsson, 43, som har tidigare erfarenhet av Melodifestivalen.
2003 var han programledare för Andra chansen, och i Aftonbladet säger han att detta är det största man kan göra!
"– Jag ser fram emot det här med barnslig förtjusning. Melodifestivalen är ju tv-programmens program alla kategorier, och det är en bubblande känsla bara att få frågan att göra det. Jag har längtat efter detta i hemlighet i flera år – nu blir det äntligen verklighet," säger Rickard Olsson i ett pressmeddelande.

Rikard Olsson och Marie Serneholt klara
som programledare för
Melodifestivalen 2011
Rikard Olsson är just nu programledare för "Vem vet mest" , men har också lett "Bullen", Södagsöppet, Nyhetsmorgon i TV4, samt en rad olika Radioprogram.

Lilla Frun tycker att Rikard Olsson var ett jätte bra val, och tror att Marie Serneholt och Rikard kan kompletera varandra bra! Rikard känns väldigt trygg och säker, medans Marie kanske står mer för humor och glamour!  Expressen kallades paret "Lady och Lufsen.

Vackra Marie Serneholt kan
nog stå för både humor
och glamour i Melodifestivalen
2011


På presskonferensen avslöjades också att schlagersändningarna kommer att innehålla ”flera överraskningsmoment” samt att en hemlig gäst ska dyka upp varje vecka. I mitt tidigare inlägg om Melodifestivalen  kan du läsa Melodifestivalens Turnéplan, med orter och datum!



I Aftonbladet kan du läsa ett längre inlägg

http://intressant.se/intressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

Amanda sa...

Kul! :)

var med i dagens blogg och bli länkad + få fler läsare :D

Dagens musikvideo sa...

Vill du ha lite mer tips med inriktning på musik och musikvideo så besök gärna "Dagens musikvideo". Vi har en kunnig panel som skriver engagerat och personligt kring sådana musikvideor som vi anser vara värda att ta en extra titt på av en eller annan anledning. Välkommen!

Dunken.se
http://lillafruns.blogspot.com/